ETB’den üyelerine ‘Nefes Kredisi’

EKONOMİ 20.09.2018 - 19:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ETB’den üyelerine ‘Nefes Kredisi’

Erzurum Ticaret Borsası ( ETB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi fırsatı bir kez daha üyelerin kullanımına sunuldu.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Piyasadaki durgunlukların önüne geçebilmek ve sektörleri canlandırabilmek adına uygulamaya koyulan kredi, iş dünyası ve KOBİ’lerin nakit ihtiyacına cevap verecek. Kredi için başvurular ise bugün başladı.    ETB’ nin TOBB öncülüğünde yeniden hayata geçirilen Nefes Kredisi projesi kapsamında, üyelerine yönelik üst limitin en fazla 200 bin TL olması hedefleniyor. İlk 6 ay anapara ödemesi olmadan kullanma kolaylığı sağlayan kredi, 12 ay eşit taksitli geri ödemeli ve toplam 18 ay vadeli olacak şekilde ödeme çizelgesine tabii tutulmuştur. Programın aylık faiz oranı ise iş dünyasının lehine olacak biçimde; 1,85 olarak belirlendi. Kredi Garanti Fonu (KGF)’ nun da destek verdiği Nefes Kredisi için Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Ziraat Katılım Bankası olmak üzere 4 bankadan başvuru işlemleri gerçekleştirilebilecek.        ETB, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, yaklaşık  bin 500 üyeye sahip ETB’ nin , KOBİ'ler için Nefes Kredisi'ne Türkiye'de en fazla katkı sağlayan borsalardan biri olduğunu dile getirdi. Üyeler için hafife alınamayacak fayda sağlayan Nefes Kredisi projesi gibi projelerle ilerleyen süreçlerde de iş dünyasına destek sağlayan hizmetlerin yapılacağını söyledi.        ETB’ nin, İş dünyası ve KOBİ’lerin nakit ihtiyacına yönelik başlattığı kredi destekleriyle KOBİ'lerin sorunlarına çözüm ürettiklerini belirten Başkan Oral, “Geçen Nisan ayında başlattığımız Nefes Kredisi ile özellikle KOBİ niteliğindeki firmaların ihtiyaç duydukları güçlü desteği sağlamış olduk; ETB olarak özellikle Nefes Kredisi ile yatırımcılarına her zaman güven veren; Türkiye'nin büyüme yolculuğuna da katkı sağlayacak adımlar atmaktayız, bu çalışma ile üreterek, büyüterek, el birliğiyle ekonomimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Çözüm odaklı yaklaşım içerisinde çalışarak, piyasada oluşan ya da oluşabilecek problemlerin saptamalarını yapıp bu çerçevelere yönelik tasarılar geliştiriyoruz” diye konuştu. 
Erzurum Ticaret Borsası ( ETB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi fırsatı bir kez daha üyelerin kullanımına sunuldu.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Piyasadaki durgunlukların önüne geçebilmek ve sektörleri canlandırabilmek adına uygulamaya koyulan kredi, iş dünyası ve KOBİ’lerin nakit ihtiyacına cevap verecek. Kredi için başvurular ise bugün başladı. 

 

ETB’ nin TOBB öncülüğünde yeniden hayata geçirilen Nefes Kredisi projesi kapsamında, üyelerine yönelik üst limitin en fazla 200 bin TL olması hedefleniyor. İlk 6 ay anapara ödemesi olmadan kullanma kolaylığı sağlayan kredi, 12 ay eşit taksitli geri ödemeli ve toplam 18 ay vadeli olacak şekilde ödeme çizelgesine tabii tutulmuştur. Programın aylık faiz oranı ise iş dünyasının lehine olacak biçimde; 1,85 olarak belirlendi. Kredi Garanti Fonu (KGF)’ nun da destek verdiği Nefes Kredisi için Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Ziraat Katılım Bankası olmak üzere 4 bankadan başvuru işlemleri gerçekleştirilebilecek. 
 
 
  ETB, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, yaklaşık  bin 500 üyeye sahip ETB’ nin , KOBİ'ler için Nefes Kredisi'ne Türkiye'de en fazla katkı sağlayan borsalardan biri olduğunu dile getirdi. Üyeler için hafife alınamayacak fayda sağlayan Nefes Kredisi projesi gibi projelerle ilerleyen süreçlerde de iş dünyasına destek sağlayan hizmetlerin yapılacağını söyledi. 
 
 
  ETB’ nin, İş dünyası ve KOBİ’lerin nakit ihtiyacına yönelik başlattığı kredi destekleriyle KOBİ'lerin sorunlarına çözüm ürettiklerini belirten Başkan Oral, “Geçen Nisan ayında başlattığımız Nefes Kredisi ile özellikle KOBİ niteliğindeki firmaların ihtiyaç duydukları güçlü desteği sağlamış olduk; ETB olarak özellikle Nefes Kredisi ile yatırımcılarına her zaman güven veren; Türkiye'nin büyüme yolculuğuna da katkı sağlayacak adımlar atmaktayız, bu çalışma ile üreterek, büyüterek, el birliğiyle ekonomimizi güçlendirmeye devam edeceğiz. Çözüm odaklı yaklaşım içerisinde çalışarak, piyasada oluşan ya da oluşabilecek problemlerin saptamalarını yapıp bu çerçevelere yönelik tasarılar geliştiriyoruz” diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.