ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral'dan Kınama

ERZURUM 04.07.2018 - 17:28, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral'dan Kınama

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Hakan Oral, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy’un yaralanması, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’un da hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan silahlı saldırıyı kınadı.      ETB Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Hakan Oral, yayımladığı kınama mesajında şunları kaydetti: “Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkan Devrim Murat Aksoy’un yaralanması ve Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’un da hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan silahlı saldırı haberini, büyük bir üzüntü ile öğrendik. Bu olay tüm iş dünyası temsilcilerini olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Sebebi  ne olursa olsun, böyle bir saldırıyı  asla ve asla kabul edilemez buluyoruz. Bu silahlı saldırıyı gerçekleştireni, şiddetle ve esefle kınıyorum. Bizler yüce Türk adaletine güveniyoruz. Zanlının yaptığının cezasız kalmayacağına olan inancımızda sonsuzdur. Yaşanan elim olayda, hayatını kaybeden Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’a Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası camiasına sabırlar; yaralanan Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy’a da acil şifalar diliyorum.” 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Hakan Oral, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy’un yaralanması, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’un da hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan silahlı saldırıyı kınadı.   


  ETB Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Hakan Oral, yayımladığı kınama mesajında şunları kaydetti: “Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen ve Yönetim Kurulu Başkan Devrim Murat Aksoy’un yaralanması ve Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’un da hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan silahlı saldırı haberini, büyük bir üzüntü ile öğrendik. Bu olay tüm iş dünyası temsilcilerini olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Sebebi  ne olursa olsun, böyle bir saldırıyı  asla ve asla kabul edilemez buluyoruz. Bu silahlı saldırıyı gerçekleştireni, şiddetle ve esefle kınıyorum. Bizler yüce Türk adaletine güveniyoruz. Zanlının yaptığının cezasız kalmayacağına olan inancımızda sonsuzdur. Yaşanan elim olayda, hayatını kaybeden Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’a Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası camiasına sabırlar; yaralanan Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy’a da acil şifalar diliyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.