ETÜ’de 'Meme Kanseri ve Korunma Konferansı' gerçekleştirildi

ERZURUM 23.10.2019 - 12:49, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ETÜ’de 'Meme Kanseri ve Korunma Konferansı' gerçekleştirildi

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Toplumun bilinçlendirilmesi ve etkili bir farkındalık oluşması adına Erzurum Teknik Üniversitesi, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında Fen Fakültesi Konferans salonunda “Meme Kanseri ve Korunma” adlı konferans gerçekleştirildi.      Konferansa konuşmacı olarak katılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu erken teşhis sayesinde bu hastalığın yüzde 98 oranında tedavi edilebildiğini belirtti.    Konuşmalarına toplumun bilinçlendirilmesi ve etkili bir farkındalık oluşması adına Ekim ayının, “Meme Kanserini Bilinçlendirme Ayı” olarak kabul edildiğini söyleyerek devam eden Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu, pembe kurdelenin de meme kanserine dikkat çeken sembol olarak gösterildiğini söyledi.    Konferans Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tuba Yetim’in Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu’ya teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Toplumun bilinçlendirilmesi ve etkili bir farkındalık oluşması adına Erzurum Teknik Üniversitesi, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında Fen Fakültesi Konferans salonunda “Meme Kanseri ve Korunma” adlı konferans gerçekleştirildi.   
  Konferansa konuşmacı olarak katılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu erken teşhis sayesinde bu hastalığın yüzde 98 oranında tedavi edilebildiğini belirtti. 


  Konuşmalarına toplumun bilinçlendirilmesi ve etkili bir farkındalık oluşması adına Ekim ayının, “Meme Kanserini Bilinçlendirme Ayı” olarak kabul edildiğini söyleyerek devam eden Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu, pembe kurdelenin de meme kanserine dikkat çeken sembol olarak gösterildiğini söyledi. 


  Konferans Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tuba Yetim’in Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu’ya teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.