ETÜ Rektörü Çakmak Erzurum Lisesini ziyaret etti

ERZURUM 03.01.2020 - 14:39, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ETÜ Rektörü Çakmak Erzurum Lisesini ziyaret etti

Erzurumsonhaber / Erzurum - ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Türkiye’nin en köklü eğitim yuvası olan Erzurum Lisesi’ni ziyaret etti.      Erzurum Lisesi’nin müzesini gezerek, kurulduğu günden bugüne kadar okulda kullanılan araç ve gereçleri inceleyen Rektör Çakmak, Erzurum Lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlayacağı Tübitak, Teknofest yarışmalarında veya projelerinde ETÜ olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Türkiye’nin en köklü eğitim yuvası olan Erzurum Lisesi’ni ziyaret etti.   


  Erzurum Lisesi’nin müzesini gezerek, kurulduğu günden bugüne kadar okulda kullanılan araç ve gereçleri inceleyen Rektör Çakmak, Erzurum Lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlayacağı Tübitak, Teknofest yarışmalarında veya projelerinde ETÜ olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.