ETÜ Rektörü Prof.Dr. Çakmak’tan Başkan Sekmen’e ziyaret

ERZURUM 07.09.2019 - 20:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ETÜ Rektörü Prof.Dr. Çakmak’tan Başkan Sekmen’e ziyaret

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.      Konuklarını makamında ağırlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’e Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı, aynı zamanda Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) kurucularından Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ve araştırmacı Murat Türker Tüfekçi’nin yoğun çalışmalarıyla hazırlanan Osmanlı döneminden günümüze 400 yıllık “Erzurum Şehir Haritası” ve “100. Yılında Fotoğraf ve Belgelerle Erzurum Kongresi Albümü” takdim edildi.    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Sekmen, Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu’ya teşekkür etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.   


  Konuklarını makamında ağırlayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’e Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı, aynı zamanda Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) kurucularından Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu ve araştırmacı Murat Türker Tüfekçi’nin yoğun çalışmalarıyla hazırlanan Osmanlı döneminden günümüze 400 yıllık “Erzurum Şehir Haritası” ve “100. Yılında Fotoğraf ve Belgelerle Erzurum Kongresi Albümü” takdim edildi. 


  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Sekmen, Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu’ya teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.