Fen Lisesi öğrencilerinden örnek davranış

ERZURUM 17.10.2018 - 13:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Fen Lisesi öğrencilerinden örnek davranış

Erzurumsonhaber / Erzurum - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi  öğrencileri, kardeş  okul  uygulaması  kapsamında  Mareşal  Fevzi  Çakmak  Orta Okulu  öğrencilerine  çanta ve kırtasiye  yardımı yaptılar. Program kapsamında 130 öğrenciye yardım ulaştırıldı.      Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri, Değerler Eğitimi kapsamında yapılan bu güzel davranışlarından dolayı Prof. Dr. Necmettin  Erbakan  Fen Lisesi Okul Müdürü  Osman Coşkun, Müdür Yardımcısı Serkan Aktürk, öğretmen  ve öğrencilerine teşekkür ettiler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi  öğrencileri, kardeş  okul  uygulaması  kapsamında  Mareşal  Fevzi  Çakmak  Orta Okulu  öğrencilerine  çanta ve kırtasiye  yardımı yaptılar. Program kapsamında 130 öğrenciye yardım ulaştırıldı.   


  Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri, Değerler Eğitimi kapsamında yapılan bu güzel davranışlarından dolayı Prof. Dr. Necmettin  Erbakan  Fen Lisesi Okul Müdürü  Osman Coşkun, Müdür Yardımcısı Serkan Aktürk, öğretmen  ve öğrencilerine teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.