FETÖ’nün 'para kasası' yakalandı!

ASAYİŞ 27.11.2017 - 13:41, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

FETÖ’nün 'para kasası' yakalandı!

FETÖ’nün ’para kasası’ Memduh Çıkmaz, MİT’in başarılı operasyonuyla Sudan’da yakalandı ve Türkiye’ye getirildi.
Erzurum son haber / Erzurum - Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından oluşturulan özel ekip, "FETÖ’nün para kasası" olarak bilinen iş adamı Memduh Çıkmaz’ı Sudan’da gizlendiği evde operasyonla yakaladı. MİT’in Sudan İstihbarat ve Güvenlik Servisi ile birlikte düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Çıkmaz, ardından Türkiye’ye getirildi. Memduh Çıkmaz’ın vereceği bilgilerin örgütün kirli para ağını daha da ortaya çıkaracağı sanılıyor.
FETÖ’nün ’para kasası’ Memduh Çıkmaz, MİT’in başarılı operasyonuyla Sudan’da yakalandı ve Türkiye’ye getirildi.

Erzurum son haber / Erzurum - Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından oluşturulan özel ekip, "FETÖ’nün para kasası" olarak bilinen iş adamı Memduh Çıkmaz’ı Sudan’da gizlendiği evde operasyonla yakaladı. MİT’in Sudan İstihbarat ve Güvenlik Servisi ile birlikte düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Çıkmaz, ardından Türkiye’ye getirildi.

Memduh Çıkmaz’ın vereceği bilgilerin örgütün kirli para ağını daha da ortaya çıkaracağı sanılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.