Fidanlık şeflerine uygulamalı ORBİS ve arazi çalışmaları eğitimi

ERZURUM 17.05.2020 - 10:59, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Fidanlık şeflerine uygulamalı ORBİS ve arazi çalışmaları eğitimi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Erzurum Orman Fidanlık Müdürlüğüne yeni atanan fidanlık şeflerine eğitim semineri verildi.      Seminere Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Fidanlık Müdürü Adem Bal, Fidanlık Müdür Yardımcısı Yunuz Agkuş ve fidanlık şefleri katıldı. Bölge Müdürü Ayatay, görevlerine yeni başlayan şeflere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Arkadaşlar, bizler devletin emanet etmiş olduğu kaynakları yönetiyoruz. Devletimizin bir kuruşu bile heba olmayacak şekilde planlı çalışmamız gerekmektedir. İnsan kaynaklarını zamanında ve planlı bir şekilde yönetmemiz gerekmektedir.  Fidanlıklarımızda programlarınızı gerçekleştireceğinize inanıyor ve başarılar diliyorum“ dedi.    Daha sonra şeflere uygulamalı eğitim verildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Erzurum Orman Fidanlık Müdürlüğüne yeni atanan fidanlık şeflerine eğitim semineri verildi.   


  Seminere Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Fidanlık Müdürü Adem Bal, Fidanlık Müdür Yardımcısı Yunuz Agkuş ve fidanlık şefleri katıldı. Bölge Müdürü Ayatay, görevlerine yeni başlayan şeflere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "Arkadaşlar, bizler devletin emanet etmiş olduğu kaynakları yönetiyoruz. Devletimizin bir kuruşu bile heba olmayacak şekilde planlı çalışmamız gerekmektedir. İnsan kaynaklarını zamanında ve planlı bir şekilde yönetmemiz gerekmektedir.  Fidanlıklarımızda programlarınızı gerçekleştireceğinize inanıyor ve başarılar diliyorum“ dedi. 


  Daha sonra şeflere uygulamalı eğitim verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.