Gazeteci Aydın’ın baba acısı

ERZURUM 01.12.2020 - 12:36, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Gazeteci Aydın’ın baba acısı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Gazeteci Sinan Aydın’ın babası Hikmet Aydın vefat etti.      Önceki gün tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sonucu vefat eden Hikmet Aydın için Asri Mezarlık’ta ikindi vakti cenaze namazı kılındı.  Helallik alınmasının ardından pandemi kuralları çerçevesinde kılınan cenaze namazına gazeteciler, Aydın ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.    Cenaze namazının ardından  Hikmet Aydın’ın cenazesi , Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda aile kabristanında toprağa verildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Gazeteci Sinan Aydın’ın babası Hikmet Aydın vefat etti.   


  Önceki gün tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sonucu vefat eden Hikmet Aydın için Asri Mezarlık’ta ikindi vakti cenaze namazı kılındı.  Helallik alınmasının ardından pandemi kuralları çerçevesinde kılınan cenaze namazına gazeteciler, Aydın ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. 


  Cenaze namazının ardından  Hikmet Aydın’ın cenazesi , Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda aile kabristanında toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.