Gazeteci yazar ve şair Fırat Aksoy' un 2. Kitabı 'Pusat ve Şifreci' raflardaki yerini aldı

KÜLTÜR 12.02.2021 - 14:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Gazeteci yazar ve şair Fırat Aksoy' un 2. Kitabı 'Pusat ve Şifreci' raflardaki yerini aldı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'lu tiyatro sanatçısı, tiyatro yönetmeni gazeteci yazar ve şair Fırat Aksoy' un 2. Kitabı pusat ve şifreci Raflardaki yerini aldı. Erzurumlu Fırat Aksoy’un uzun süredir çalışma halinde olduğu ve okuyucuların merakla bekledikleri Pusat Ve Şifreci 1  İsrail adlı kitabı piyasaya çıktı.   Şair,  yazar, oyuncu sanat adamı olan Fırat Aksoy’un son kitabı  ”Pusat ve  Şifreci1 İsrail" isimli kitabı  raflardaki yerini aldı.   Pusat ve şifreci 1 İsrail adlı kitap tüm kitapçılarda ve internet kitap satış  noktalarında satışa  sunuldu.   Yazar ve Oyuncu olan Aksoy, bu kitabında  İsrail ve mossad yapılanmasının gizli görevli bir genç tarafından nasıl çökertildigini anlatıyor.   Yazar Aksoy, Ağustos ayında ” Pusat Şifreci serisinin 2. Kitabı Filistin isimli kitabın çıkacağını bu kitapta da Mason localarının kıyametini anlattığını gazetemize verdiği demecinde değindi.   Aksoy, Türkiye’nin saygın yayın evlerinden olan ‘Herdem Yayıncılık’tan çıkardığı kitabının kısa sürede büyük ses getirdiğini ve bir kaç internet kitap sitelerinde ise tükendiğini belirtti.   Sahneden kitaba yöneldi   Bu ara da çok sevdiği sahne sanatını da noktaladığını ve sevenlerine kitapları ile ulaşacağını söyleyen Fırat Aksoy,  kitabında  mason teşkilat yapısını çökertmek için yetiştirilen bir gencin üç arkadasıyla başlarından geçen olayları anlattığını belirtti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'lu tiyatro sanatçısı, tiyatro yönetmeni gazeteci yazar ve şair Fırat Aksoy' un 2. Kitabı pusat ve şifreci Raflardaki yerini aldı.


Erzurumlu Fırat Aksoy’un uzun süredir çalışma halinde olduğu ve okuyucuların merakla bekledikleri Pusat Ve Şifreci 1  İsrail adlı kitabı piyasaya çıktı.

 

Şair,  yazar, oyuncu sanat adamı olan Fırat Aksoy’un son kitabı  ”Pusat ve  Şifreci1 İsrail" isimli kitabı  raflardaki yerini aldı.

 

Pusat ve şifreci 1 İsrail adlı kitap tüm kitapçılarda ve internet kitap satış  noktalarında satışa  sunuldu.

 

Yazar ve Oyuncu olan Aksoy, bu kitabında  İsrail ve mossad yapılanmasının gizli görevli bir genç tarafından nasıl çökertildigini anlatıyor.

 

Yazar Aksoy, Ağustos ayında ” Pusat Şifreci serisinin 2. Kitabı Filistin isimli kitabın çıkacağını bu kitapta da Mason localarının kıyametini anlattığını gazetemize verdiği demecinde değindi.

 

Aksoy, Türkiye’nin saygın yayın evlerinden olan ‘Herdem Yayıncılık’tan çıkardığı kitabının kısa sürede büyük ses getirdiğini ve bir kaç internet kitap sitelerinde ise tükendiğini belirtti.

 

Sahneden kitaba yöneldi

 

Bu ara da çok sevdiği sahne sanatını da noktaladığını ve sevenlerine kitapları ile ulaşacağını söyleyen Fırat Aksoy,  kitabında  mason teşkilat yapısını çökertmek için yetiştirilen bir gencin üç arkadasıyla başlarından geçen olayları anlattığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.