Genç kızın boğazını sıkıp, karnına yumruk atarak darp etti

ASAYİŞ 21.07.2020 - 21:42, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Genç kızın boğazını sıkıp, karnına yumruk atarak darp etti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da genç bir kızın sokak ortasında şiddet gördüğü görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis, genç kıza ‘öldürürüm seni’ diyerek şiddet uygulayan zanlının bulunması için çalışma başlattı.    Türkiye, Pınar Gültekin cinayetini konuşurken bir kadına şiddet görüntüsü de Erzurum'dan geldi. Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde bir kişi kız arkadaşını yüzüne vurarak darp ediyor. Genç kıza "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra boğazını sıkan zanlı genç kızın karın bölgesine yumruk atarak darp etmeye devam ediyor.        “Polisi ara, sana ne” diyerek çevredeki vatandaşların tepkisini umursamadı    Cep telefonu ile o anları görüntüleyen bir kadının “Polisi arıyoruz, sen kime vuruyorsun burası dağ başı mı?" laflarını umursamayan zanlı, “Ara sana ne” diye cevap verdikten sonra genç kızı yerden kaldırıyor. Pınar Gültekin cinayetinin ardından Erzurum’dan sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkilere neden oldu.    “Ekipler kaçan zanlıyı arıyor”    Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler genç kızı darp eden zanlının bulunması için çalışma başlattı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da genç bir kızın sokak ortasında şiddet gördüğü görüntüler cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis, genç kıza ‘öldürürüm seni’ diyerek şiddet uygulayan zanlının bulunması için çalışma başlattı. 


  Türkiye, Pınar Gültekin cinayetini konuşurken bir kadına şiddet görüntüsü de Erzurum'dan geldi. Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde bir kişi kız arkadaşını yüzüne vurarak darp ediyor. Genç kıza "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra boğazını sıkan zanlı genç kızın karın bölgesine yumruk atarak darp etmeye devam ediyor. 


   
  “Polisi ara, sana ne” diyerek çevredeki vatandaşların tepkisini umursamadı 


  Cep telefonu ile o anları görüntüleyen bir kadının “Polisi arıyoruz, sen kime vuruyorsun burası dağ başı mı?" laflarını umursamayan zanlı, “Ara sana ne” diye cevap verdikten sonra genç kızı yerden kaldırıyor. Pınar Gültekin cinayetinin ardından Erzurum’dan sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkilere neden oldu. 


  “Ekipler kaçan zanlıyı arıyor” 


  Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler genç kızı darp eden zanlının bulunması için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.