Genç kızlar voleybol müsabakaları başladı

BÖLGE 19.12.2017 - 08:46, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Genç kızlar voleybol müsabakaları başladı

Okul Sporları B Genç Kızlar Voleybol müsabakaları başladı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzincan’da Okul sporlarının 2017-2018 yılı faaliyet programı kapsamında sportif müsabakalar aralıksız olarak devam ediyor.  Okul Sporları B Genç kızlar Voleybol İl birinciliği müsabakaları Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat spor salonunda başladı. 2 gurupta 7 takımın mücadele ettiği müsabakalar 22 Aralık Cuma günü yapılacak olan final müsabakaları ile sona erecek. Final müsabakasında birinci olan takım Erzincan’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazanacak. Okul Sporları B Genç Kızlar Voleybol müsabakalarında, A grubunda Hacı Ali Akın Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi, Mili Egemenlik Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tercan Anadolu Lisesi Mücadele ediyor. B grubunda ise Özel Doğa Kız Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve TOBB Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi bayan basketbol takımları mücadele ediyor.
Okul Sporları B Genç Kızlar Voleybol müsabakaları başladı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzincan’da Okul sporlarının 2017-2018 yılı faaliyet programı kapsamında sportif müsabakalar aralıksız olarak devam ediyor. 


Okul Sporları B Genç kızlar Voleybol İl birinciliği müsabakaları Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat spor salonunda başladı. 2 gurupta 7 takımın mücadele ettiği müsabakalar 22 Aralık Cuma günü yapılacak olan final müsabakaları ile sona erecek. Final müsabakasında birinci olan takım Erzincan’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazanacak.


Okul Sporları B Genç Kızlar Voleybol müsabakalarında, A grubunda Hacı Ali Akın Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi, Mili Egemenlik Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tercan Anadolu Lisesi Mücadele ediyor. B grubunda ise Özel Doğa Kız Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve TOBB Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi bayan basketbol takımları mücadele ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.