Güvenlik Korucuları ve Şehit ailelerinden İHA’ya plaket

ERZURUM 07.05.2019 - 10:40, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Güvenlik Korucuları ve Şehit ailelerinden İHA’ya plaket

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Doğu Anadolu Bölgesi Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Yunus Özkan, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.      Federasyon Başkanı Yunus Özkan, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’e güvenlik korucuları ve şehit ailelerine göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkürlerini bir plaket ile iletti.    İHA’nın yaptığı haberlerde çok hassas duyarlı davrandığını dile getiren Özkan, sağduyulu haberciliğinden dolayı İHA yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Doğu Anadolu Bölgesi Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Yunus Özkan, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.   


  Federasyon Başkanı Yunus Özkan, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez’e güvenlik korucuları ve şehit ailelerine göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkürlerini bir plaket ile iletti. 


  İHA’nın yaptığı haberlerde çok hassas duyarlı davrandığını dile getiren Özkan, sağduyulu haberciliğinden dolayı İHA yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.