Hollanda’da yaşayan gurbetçilerden engellilere tekerlekli sandalye desteği

ERZURUM 08.11.2017 - 13:18, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Hollanda’da yaşayan gurbetçilerden engellilere tekerlekli sandalye desteği

Hollanda’da yaşayan gurbetçiler tarafından kurulan All For Life Foundation Derneği tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan engellilere 40 tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde yapılan tekerlekli sandalye dağıtım törenine Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, All For Life Foundation Derneği Başkan Yardımcısı, Erdal Elibol, ASP İl Müdür Yardımcıları İsmet Erdal, Harun Akpınar, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Polat, Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yusuf Yiğit, Palandöken Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemil Yeşilyurt, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şükran Göktaş, Çocuk Destek Merkezi Müdürü Bekir Gezer, Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Muhsin Arslan dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı. All For Life Foundation Derneği Bakanı Erdal Elibol burada yaptığı konuşmada, ASP İl Müdürlüğünün yardımlaşma konusunda önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek, bu yardımların ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür etti. ASP İl Müdürü İlbaş uzaktaki yakınlarımızın bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 40 tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine ulaştığını söyledi. Hollanda’da yaşayan gurbetçilerin anlamlı çalışmalarla gündeme geldiğini belirten İlbaş, ‘’ Daha öncede All For Life Foundation Derneği tarafından kuruluşlarımızda kalan çocuklara anlamlı destekler sağlandı. Bu konuda büyük duyarlılık gösteren Erdal Elibol, Fatih Kobaza, İş adamı Nejdet Aydın ve dernek yönetim kuruluna engelli vatandaşlarımız ve kurumumuz adına teşekkürlerimi iletiyorum’’ dedi. Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül ise All For Life Foundation Derneği yöneticilerine bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederek, engelli ve yaşlılara gereken desteği vermenin önemine değindi. Herkesin bir engelli adayı olduğunu anımsatan Eligül, ‘’Hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün azalarımız sağ olsa da bir saat sonrası ne olacağımızı bilemiyoruz. O açıdan engellilere ve yaşlılara gereken önemi vermek en temel görevimiz. Engellilerin hayatını kolaylaştırmak herkesin görevidir, engellilere ve yaşlılara yapılan bu hizmetleri önemsiyoruz. Engellilerimize destek veren Erdal Elibol ve dernek yönetim kuruluna teşekkür ediyorum’’ dedi. Tören sonunda Vali Yardımcısı Eligül tarafından All For Life Foundation Derneği Başkan Yardımcısı Elibol’a engelliler tarafından yapılan tablo taktim edildi.
Hollanda’da yaşayan gurbetçiler tarafından kurulan All For Life Foundation Derneği tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan engellilere 40 tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde yapılan tekerlekli sandalye dağıtım törenine Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, All For Life Foundation Derneği Başkan Yardımcısı, Erdal Elibol, ASP İl Müdür Yardımcıları İsmet Erdal, Harun Akpınar, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Polat, Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yusuf Yiğit, Palandöken Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemil Yeşilyurt, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şükran Göktaş, Çocuk Destek Merkezi Müdürü Bekir Gezer, Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Muhsin Arslan dernek yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda engelli vatandaş katıldı.


All For Life Foundation Derneği Bakanı Erdal Elibol burada yaptığı konuşmada, ASP İl Müdürlüğünün yardımlaşma konusunda önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek, bu yardımların ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


ASP İl Müdürü İlbaş uzaktaki yakınlarımızın bu anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, 40 tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahiplerine ulaştığını söyledi. Hollanda’da yaşayan gurbetçilerin anlamlı çalışmalarla gündeme geldiğini belirten İlbaş, ‘’ Daha öncede All For Life Foundation Derneği tarafından kuruluşlarımızda kalan çocuklara anlamlı destekler sağlandı. Bu konuda büyük duyarlılık gösteren Erdal Elibol, Fatih Kobaza, İş adamı Nejdet Aydın ve dernek yönetim kuruluna engelli vatandaşlarımız ve kurumumuz adına teşekkürlerimi iletiyorum’’ dedi.


Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül ise All For Life Foundation Derneği yöneticilerine bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederek, engelli ve yaşlılara gereken desteği vermenin önemine değindi.
Herkesin bir engelli adayı olduğunu anımsatan Eligül, ‘’Hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün azalarımız sağ olsa da bir saat sonrası ne olacağımızı bilemiyoruz. O açıdan engellilere ve yaşlılara gereken önemi vermek en temel görevimiz. Engellilerin hayatını kolaylaştırmak herkesin görevidir, engellilere ve yaşlılara yapılan bu hizmetleri önemsiyoruz. Engellilerimize destek veren Erdal Elibol ve dernek yönetim kuruluna teşekkür ediyorum’’ dedi.


Tören sonunda Vali Yardımcısı Eligül tarafından All For Life Foundation Derneği Başkan Yardımcısı Elibol’a engelliler tarafından yapılan tablo taktim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.