Horasan Belediyesi'nden bahar temizliği

İLÇELER 11.03.2020 - 09:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Horasan Belediyesi'nden bahar temizliği

Erzurumsonhaber / Erzurum - Horasan Belediyesi, hava sıcaklıkların yükselmesi ve bahar mevsiminin kendisini htirmesiyle birlikte cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.     Horasan Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkadı. Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, kış mevsiminde kar, buz ve tuzlama çalışmaları sebebiyle yol ve kaldırımlarda biriken atıkları temizleme çalışması başlattıklarını söyledi.   Hedeflerinin yeşil ve temiz bir Horasan olduğunu ifade eden Aydın, "Bahar mevsimi kendisini htirmeye başladı. Kış mevsiminde yağmur, kar sebebiyle oluşan atıkları ekiplerimiz tazyikli su ile yıkayarak temizliyor. Özellikle vatandaşlarımızdan çöplerini yere değil çöp konteynırlarına atmalarını istiyoruz. Amacımız insanlarımızın yaşadıkları ortamda tozdan ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmesini önlemek temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır" dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Horasan Belediyesi, hava sıcaklıkların yükselmesi ve bahar mevsiminin kendisini htirmesiyle birlikte cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.

 

 

Horasan Belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde cadde ve sokakları tazyikli su ile yıkadı. Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, kış mevsiminde kar, buz ve tuzlama çalışmaları sebebiyle yol ve kaldırımlarda biriken atıkları temizleme çalışması başlattıklarını söyledi.

 

Hedeflerinin yeşil ve temiz bir Horasan olduğunu ifade eden Aydın, "Bahar mevsimi kendisini htirmeye başladı. Kış mevsiminde yağmur, kar sebebiyle oluşan atıkları ekiplerimiz tazyikli su ile yıkayarak temizliyor. Özellikle vatandaşlarımızdan çöplerini yere değil çöp konteynırlarına atmalarını istiyoruz. Amacımız insanlarımızın yaşadıkları ortamda tozdan ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmesini önlemek temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.