Horasan’da altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli kuzu dünyaya geldi

İLÇELER 09.03.2018 - 13:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Horasan’da altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli kuzu dünyaya geldi

Erzurum Horasan ilçesi Kırk Gözeler köyünde, altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli, kuyruğu olmayıp ayakları ters, bağırsakları dışarıda dünyaya gelen kuzu görenleri şaşırtıyor.
ERZURUMSONHABER - ERZURUM -   Horasan merkeze 20 kilometre mesafede bulunan Kırk Gözeler köyünde, besici ikiz koyunlarından biri, altı ayaklı, iki çeneli iki dilli, kuyruğu olmayıp ayakları ters ve bağırsakları dışarıda bir kuzu dünyaya getirdi. Geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaş, hayatında ilk defa böyle bir kuzuyla karşılaştığını söyledi. Besici vatandaş, "Kuzu, hayvanlarımın içinde öylece kalsın. Kuzu, 2 gün önce dünyaya geldi. İlk gördüğüm zaman hayret ettim. Köydekilere söyledim, duyanlar hemen gelip baktılar. 6 ayaklı, iki çeneli, iki dilli, kuyruğu olmayan bir kuzu hayatımda bu zamana kadar görmedim. İlk defa böyle bir kuzu görüyorum" dedi.    Kuzunun yaşadığı öğrenildi.  
Erzurum Horasan ilçesi Kırk Gözeler köyünde, altı ayaklı, iki çeneli, iki dilli, kuyruğu olmayıp ayakları ters, bağırsakları dışarıda dünyaya gelen kuzu görenleri şaşırtıyor.

ERZURUMSONHABER - ERZURUM -   Horasan merkeze 20 kilometre mesafede bulunan Kırk Gözeler köyünde, besici ikiz koyunlarından biri, altı ayaklı, iki çeneli iki dilli, kuyruğu olmayıp ayakları ters ve bağırsakları dışarıda bir kuzu dünyaya getirdi. Geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaş, hayatında ilk defa böyle bir kuzuyla karşılaştığını söyledi. Besici vatandaş, "Kuzu, hayvanlarımın içinde öylece kalsın. Kuzu, 2 gün önce dünyaya geldi. İlk gördüğüm zaman hayret ettim. Köydekilere söyledim, duyanlar hemen gelip baktılar. 6 ayaklı, iki çeneli, iki dilli, kuyruğu olmayan bir kuzu hayatımda bu zamana kadar görmedim. İlk defa böyle bir kuzu görüyorum" dedi. 


  Kuzunun yaşadığı öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.