Horasan’da trafik kazası: 2 yaralı

İLÇELER 27.04.2018 - 08:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Horasan’da trafik kazası: 2 yaralı

Erzurum’un Horasan ilçesi Haran yolu mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Horasan’da kamyonetin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet seyir halindeki otomobile arkadan çarparak durabildi.    Alınan bilgiye göre, Horasan ilçesinden Erzurum istikametine giden özel bir şirkete ait kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette ilerleyen bir otomobile arkadan çarptı.    İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan ve kimliği öğrenilemeyen iki kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, başka kazaların yaşanmaması ve trafiğin aksamaması için gerekli tedbirleri aldı. Kaza nedeniyle araçlar kullanılamaz hale gelirken, büyük maddi hasar oluştu. 
Erzurum’un Horasan ilçesi Haran yolu mevkiinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Erzurum Son Haber / Erzurum - Horasan’da kamyonetin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet seyir halindeki otomobile arkadan çarparak durabildi. 


  Alınan bilgiye göre, Horasan ilçesinden Erzurum istikametine giden özel bir şirkete ait kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette ilerleyen bir otomobile arkadan çarptı. 


  İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan ve kimliği öğrenilemeyen iki kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, başka kazaların yaşanmaması ve trafiğin aksamaması için gerekli tedbirleri aldı. Kaza nedeniyle araçlar kullanılamaz hale gelirken, büyük maddi hasar oluştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.