Horasan'da vatandaşlar, İdlib şehitleri için yürüdü

İLÇELER 02.03.2020 - 15:58, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Horasan'da vatandaşlar, İdlib şehitleri için yürüdü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Horasan ilçesinde yüzlerce vatandaş Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 34 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.   Erzurum'un Horasan ilçesinde yüzlerce vatandaş Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 34 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.   Şehit haberlerinden sonra Horasanlı vatandaşlar Merkez camiinde Şehitlerimiz için düzenlenen Hâtim duası programına katıldılar.   Horasan'da Yavuz Selim Caddesinde toplanan yüzlerce vatandaş ellerindeki bayraklar ile tekbir ve sloganları atarak Ağrı Caddesinde Hürriyet Meydanına doğru yürüyerek belediye binasının önüne geldiler saygı duruşunda bulunan grup, daha sonra İstiklal Marşı'nı okudu. Şehitlerimiz için dualar ettiler "Şehitler ölmez vatan bölünmez", “Ya Allah Bismillah Allahuekber” "Horasan Burada Mehmetçiğin Yanında" slganları atan grup, Yavuz Selim Caddesinde Yüzlerce aracın katılımı ile Saygı Konvoyu düzenlediler program daha sonra son buldu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Horasan ilçesinde yüzlerce vatandaş Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 34 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

 

Erzurum'un Horasan ilçesinde yüzlerce vatandaş Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 34 asker için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

 

Şehit haberlerinden sonra Horasanlı vatandaşlar Merkez camiinde Şehitlerimiz için düzenlenen Hâtim duası programına katıldılar.

 

Horasan'da Yavuz Selim Caddesinde toplanan yüzlerce vatandaş ellerindeki bayraklar ile tekbir ve sloganları atarak Ağrı Caddesinde Hürriyet Meydanına doğru yürüyerek belediye binasının önüne geldiler saygı duruşunda bulunan grup, daha sonra İstiklal Marşı'nı okudu. Şehitlerimiz için dualar ettiler "Şehitler ölmez vatan bölünmez", “Ya Allah Bismillah Allahuekber” "Horasan Burada Mehmetçiğin Yanında" slganları atan grup, Yavuz Selim Caddesinde Yüzlerce aracın katılımı ile Saygı Konvoyu düzenlediler program daha sonra son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.