Hortum ahır ve samanlığın çatısını uçurdu

İLÇELER 28.03.2019 - 11:42, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Hortum ahır ve samanlığın çatısını uçurdu

Erzurum’un Oltu İlçesinde etkili olan hortum ahır ve samanlığın çatısını uçurdu.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Edinilen bilgiye Oltu Halitpaşa Mahallesi kumlu tepe sokakta Selami Düzgün’e ait ahır ve samanlık hortum sonucu çatısı uçtu.    Selami Düzgün  ahırda büyükbaş hayvanlarının bakımını yaptığı sırada çıkan hortumla şaşırdığını ve bir anda kendi kapıya attığını belirterek, “Yaklaşık beş dakika falan sürdü. Çok korktuk. Ahır içerisinde bulunan hayvanlarım üzerine toprak döküldü. Hayvanlar huzursuz oldular şükürler olsun can kaybı olmadı” dedi. 
Erzurum’un Oltu İlçesinde etkili olan hortum ahır ve samanlığın çatısını uçurdu.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Edinilen bilgiye Oltu Halitpaşa Mahallesi kumlu tepe sokakta Selami Düzgün’e ait ahır ve samanlık hortum sonucu çatısı uçtu. 


  Selami Düzgün  ahırda büyükbaş hayvanlarının bakımını yaptığı sırada çıkan hortumla şaşırdığını ve bir anda kendi kapıya attığını belirterek, “Yaklaşık beş dakika falan sürdü. Çok korktuk. Ahır içerisinde bulunan hayvanlarım üzerine toprak döküldü. Hayvanlar huzursuz oldular şükürler olsun can kaybı olmadı” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.