Hüseyin Üneş: “Puanlarımız bile bile çalınıyor”

SPOR 04.02.2019 - 11:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Hüseyin Üneş: “Puanlarımız bile bile çalınıyor”

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından maçın orta hakemini eleştirerek, “Puanlarımız bile bile çalınıyor” dedi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, BB Erzurumspor’un ligden düşürülmeye çalışıldığını ileri sürerek, hakemlerin yanlış kararlarla takımın kaderiyle oynadıklarını söyledi.    Spor Toto Süper Lig'de daha önceki iki maçta da Erzurumspor’un hakem kararına yenik düştüğünü ifade eden Hüseyin Üneş, “Bugünkü maçta hakem Özgür Yankaya maçı katletti. Verdiği yanlış kararlar neticesinde bu takımı yenildi. Yazıktır, günahtır. Var uygulaması ne kadar doğru olsa da başında ki hakemler yanlış kararlar verdiği sürece varın bir anlamı kalmıyor” dedi. 
BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Çaykur Rizespor yenilgisinin ardından maçın orta hakemini eleştirerek, “Puanlarımız bile bile çalınıyor” dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, BB Erzurumspor’un ligden düşürülmeye çalışıldığını ileri sürerek, hakemlerin yanlış kararlarla takımın kaderiyle oynadıklarını söyledi. 


  Spor Toto Süper Lig'de daha önceki iki maçta da Erzurumspor’un hakem kararına yenik düştüğünü ifade eden Hüseyin Üneş, “Bugünkü maçta hakem Özgür Yankaya maçı katletti. Verdiği yanlış kararlar neticesinde bu takımı yenildi. Yazıktır, günahtır. Var uygulaması ne kadar doğru olsa da başında ki hakemler yanlış kararlar verdiği sürece varın bir anlamı kalmıyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.