İhracatçı Firmalar İçin Dış Ticaret Seminerleri

EKONOMİ 12.09.2018 - 10:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

İhracatçı Firmalar İçin Dış Ticaret Seminerleri

Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Erzurum, Doğubayazıt, Iğdır ve Ardahan'da Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" düzenlenecek.
  Erzurumsonhaber / Erzurum - Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ethem TANRIVER, 17-20 Eylül 2018 tarihleri arasında Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Erzurum, Doğubayazıt, Iğdır ve Ardahan'da ihracatçılara yönelik Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerlerinin gerçekleştirileceğini belirtti.   Firmaların daha fazla ihracat yapmasına katkı sunmak isteyen Ticaret Bakanlığının "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" düzenlediğini belirten ve bu seminerlerin önemine değinen DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem TANRIVER ‘‘İhracatçıları yakından ilgilendiren seminerlerde finansmanla ilgili önemli bilgilerin yer alıyor. Bu bilgilendirme toplantılarını çok değerli buluyoruz. Birlik olarak 17 ili temsil ediyoruz, geniş bir coğrafyamız var. Gittiğimiz yerlerde eğitim programları yaparak firmalarımıza teşvikler hakkında bilgiler sunuyoruz.  Amacımız firmalarımızı daha da bilinçlendirip, yaptıkları işin ne kadar önemli olduğu hakkında bilgilendirmek ve mevcut olan teşviklerden faydalanmalarını sağlamaktır. Üyelerimize yönelik ihracat alanında ki bütün gelişimleri ve yeni uygulamaları duyurabilmek ve üyelerimizin bunlardan yararlanabilmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantılarla, sunumlarla kaynaklara erişim konusunda doğru bilgilendirmelere devam edeceğiz’’ dedi.   Seminerlerde, ihracatta sağlanan devlet yardımları, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları, Ülke Masaları, Rusya-İran pazarına ihraç imkanları ve iş dünyası için ticari bilgiye erişim konularının işleneceğini bildirerek bu seminerlerin ihracatçı firmalar için büyük önem taşıdığını ve ihracatçının ihtiyaç duyduğu konular hakkında yeni düzenlemeler ve işleyişleri hakkında, Ticaret Bakanlığı yetkilileri tarafından ayrıntılı bilgi verilecek.   Seminerlere katılmak isteyenler başvurularını http://www.daib.org.tr/sayfa-12-egitimseminer-basvurusu linkinden yapabilecek   Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tüm üyelerine açık olan seminerlerin tarihleri şöyle:     TARİH ŞEHİR ADRES SAAT 17 Eylül 2018 Pazartesi  Erzurum Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu 13.00-17.30 18 Eylül 2018 Salı   Doğubayazıt Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu 13.00-17.30 19 Eylül 2018 Çarşamba  Iğdır Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu 09.00-13.30 20 Eylül 2018 Perşembe Ardahan Ardahan  Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu 09.00-13.30  
Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Erzurum, Doğubayazıt, Iğdır ve Ardahan'da Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" düzenlenecek.

 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ethem TANRIVER, 17-20 Eylül 2018 tarihleri arasında Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Erzurum, Doğubayazıt, Iğdır ve Ardahan'da ihracatçılara yönelik Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerlerinin gerçekleştirileceğini belirtti.

 

Firmaların daha fazla ihracat yapmasına katkı sunmak isteyen Ticaret Bakanlığının "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" düzenlediğini belirten ve bu seminerlerin önemine değinen DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Ethem TANRIVER ‘‘İhracatçıları yakından ilgilendiren seminerlerde finansmanla ilgili önemli bilgilerin yer alıyor. Bu bilgilendirme toplantılarını çok değerli buluyoruz. Birlik olarak 17 ili temsil ediyoruz, geniş bir coğrafyamız var. Gittiğimiz yerlerde eğitim programları yaparak firmalarımıza teşvikler hakkında bilgiler sunuyoruz.  Amacımız firmalarımızı daha da bilinçlendirip, yaptıkları işin ne kadar önemli olduğu hakkında bilgilendirmek ve mevcut olan teşviklerden faydalanmalarını sağlamaktır. Üyelerimize yönelik ihracat alanında ki bütün gelişimleri ve yeni uygulamaları duyurabilmek ve üyelerimizin bunlardan yararlanabilmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantılarla, sunumlarla kaynaklara erişim konusunda doğru bilgilendirmelere devam edeceğiz’’ dedi.

 

Seminerlerde, ihracatta sağlanan devlet yardımları, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları, Ülke Masaları, Rusya-İran pazarına ihraç imkanları ve iş dünyası için ticari bilgiye erişim konularının işleneceğini bildirerek bu seminerlerin ihracatçı firmalar için büyük önem taşıdığını ve ihracatçının ihtiyaç duyduğu konular hakkında yeni düzenlemeler ve işleyişleri hakkında, Ticaret Bakanlığı yetkilileri tarafından ayrıntılı bilgi verilecek.

 

Seminerlere katılmak isteyenler başvurularını http://www.daib.org.tr/sayfa-12-egitimseminer-basvurusu linkinden yapabilecek

 

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tüm üyelerine açık olan seminerlerin tarihleri şöyle:

 

 

TARİH

ŞEHİR

ADRES

SAAT

17 Eylül 2018 Pazartesi 

Erzurum

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

13.00-17.30

18 Eylül 2018 Salı  

Doğubayazıt

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

13.00-17.30

19 Eylül 2018 Çarşamba 

Iğdır

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

09.00-13.30

20 Eylül 2018 Perşembe

Ardahan

Ardahan  Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

09.00-13.30

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.