İlköğretim öğrencisine sürücü seyahat karnesi

İLÇELER 02.08.2019 - 14:55, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

İlköğretim öğrencisine sürücü seyahat karnesi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu 3.sınıf öğrencisi Baturalp Sayar, sürücü seyahat karnesi sosyal sorumluluk projesine katılarak belgesini aldı.      Oltu İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Dikbakan, Atatürk ilköğretim okulu 3. öğrencisi Baturalp Sayar’a Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat günay imzalı katılım belgesini verdi.    Dikbakan, “Trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri konusunda farkındalık oluşturulması, çocuklara ise trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi, bu konudaki eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunulması amacıyla İçişleri Bakanlığınca uygulamaya konulan ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ projesinin devamı olan ‘Dikkat Sizden Notlar Bizden’ sloganıyla düzenlenen ‘Sürücü Seyahat Karnesi’ sosyal sorumluluk projesine katılarak, trafik güvenliği konusunda göstermiş olduğunuz duyarlılık için tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu 3.sınıf öğrencisi Baturalp Sayar, sürücü seyahat karnesi sosyal sorumluluk projesine katılarak belgesini aldı.   


  Oltu İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Dikbakan, Atatürk ilköğretim okulu 3. öğrencisi Baturalp Sayar’a Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat günay imzalı katılım belgesini verdi. 


  Dikbakan, “Trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri konusunda farkındalık oluşturulması, çocuklara ise trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi, bu konudaki eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunulması amacıyla İçişleri Bakanlığınca uygulamaya konulan ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ projesinin devamı olan ‘Dikkat Sizden Notlar Bizden’ sloganıyla düzenlenen ‘Sürücü Seyahat Karnesi’ sosyal sorumluluk projesine katılarak, trafik güvenliği konusunda göstermiş olduğunuz duyarlılık için tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.