İş adamından vekil olmuyor mu yoksa

SİYASET 13.06.2018 - 23:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

İş adamından vekil olmuyor mu yoksa

Siyasal istikrar ve güven ortamıyla, ekonomik istikrar “At Başı” gider
Erzurum Son Haber / Erzurum - Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacaksınız! Daaa? Sadece el sıkmak la da bitmiyor.. Benim sıkıntımı derdimi bilmedikten sonra elimi sıksan ne yazar sıkmasan ne yazar Sizin ortak akıl a ihtiyacınız yok nasılsa siz kendi kendinize yetersiniz Evet bu sözlerim tüm siyasi partilerin vekil adaylarına Geçen birçok iş adamı ve esnaf arkadaşımı ziyaret ettim tabi sizlerin de bildiği gibi her gittiğim yerde ki en önemli konumuzda 24 Haziran da yapılacak olan seçimler ve tabii siyaset Toplumsal ve siyasal olayların, ekonomiyi doğrudan veya dolaylı yoldan etkilediğini hepimiz biliyoruz.  Ama yereldeki siyasiler henüz bunun farkında değiller ki hiçbir esnafa ve iş adamına henüz uğramamışlar. Yazar Yazısı Devamı İçin TIKLAYINIZ..
Siyasal istikrar ve güven ortamıyla, ekonomik istikrar “At Başı” gider

Erzurum Son Haber / Erzurum - Gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacaksınız! Daaa?

Sadece el sıkmak la da bitmiyor..

Benim sıkıntımı derdimi bilmedikten sonra elimi sıksan ne yazar sıkmasan ne yazar

Sizin ortak akıl a ihtiyacınız yok nasılsa siz kendi kendinize yetersiniz

Evet bu sözlerim tüm siyasi partilerin vekil adaylarına

Geçen birçok iş adamı ve esnaf arkadaşımı ziyaret ettim tabi sizlerin de bildiği gibi her gittiğim yerde ki en önemli konumuzda 24 Haziran da yapılacak olan seçimler ve tabii siyaset

Toplumsal ve siyasal olayların, ekonomiyi doğrudan veya dolaylı yoldan etkilediğini hepimiz biliyoruz.  Ama yereldeki siyasiler henüz bunun farkında değiller ki hiçbir esnafa ve iş adamına henüz uğramamışlar.

Yazar Yazısı Devamı İçin TIKLAYINIZ..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.