İstanbul'dan Pasinlere Hediye

ERZURUM 11.06.2019 - 22:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

İstanbul'dan Pasinlere Hediye

  Erzurumsonhaber / Erzurum - İstanbul Eyüp Sultan ilçesinde yaşayan Pasinlerli dadaşlar Pasinler Belediyesi başkanlığı ile karşılıklı görüşmeler sonucu  bir adet JCB marka iş makinasını belediyeye hediye etti.  Eyüp Sultan’da yaşayan dadaşlar doğup büyüyüp ekmeğini yedikleri topraklara böyle bir katkıda bulunmanın sevincini yaşarken hemşerilerine de büyük bir vefa örneği oldu. Pasinler belediye başkanı Ahmet DÖLEKLİ Eyüpsultan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cahit ÖZASLAN başta olmak üzere bütün dernek yönetiminde bulunan Hemşerilerine teşekkürrünü sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Dölekli sosyal medya hesabından " İstanbul’un fahri ilçesi Pasinler’imize, Eyüpsultan’da ikamet eden İstanbul’un öz dadaşlarından dostluk nişanesi güzel bir hediye geldi. Memleketimize, belediyemize hayırlı olsun. Kıymetli Eyüpsultan Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız Cahit Özaslan’a ve yönetimine, Erzurum’un has evladı Sümmani Çelik’e, bizimle aynı mahallenin evladı olan mesafelerin dostluğa ve memlekete hizmet etme sevdasına engel olamadığını bizlere bir kere daha gösteren Eyüpsultan’ın dadaş yürekleri kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Hediyeleriyle bizleri mutlu eden kardeşlerimizle yaptığımız her hizmette aynı duada bir olacağız inşallah. " 

 

Erzurumsonhaber / Erzurum - İstanbul Eyüp Sultan ilçesinde yaşayan Pasinlerli dadaşlar Pasinler Belediyesi başkanlığı ile karşılıklı görüşmeler sonucu  bir adet JCB marka iş makinasını belediyeye hediye etti.

 Eyüp Sultan’da yaşayan dadaşlar doğup büyüyüp ekmeğini yedikleri topraklara böyle bir katkıda bulunmanın sevincini yaşarken hemşerilerine de büyük bir vefa örneği oldu.

Pasinler belediye başkanı Ahmet DÖLEKLİ Eyüpsultan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cahit ÖZASLAN başta olmak üzere bütün dernek yönetiminde bulunan Hemşerilerine teşekkürrünü sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan Dölekli sosyal medya hesabından " İstanbul’un fahri ilçesi Pasinler’imize, Eyüpsultan’da ikamet eden İstanbul’un öz dadaşlarından dostluk nişanesi güzel bir hediye geldi. Memleketimize, belediyemize hayırlı olsun.

Kıymetli Eyüpsultan Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız Cahit Özaslan’a ve yönetimine, Erzurum’un has evladı Sümmani Çelik’e, bizimle aynı mahallenin evladı olan mesafelerin dostluğa ve memlekete hizmet etme sevdasına engel olamadığını bizlere bir kere daha gösteren Eyüpsultan’ın dadaş yürekleri kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Hediyeleriyle bizleri mutlu eden kardeşlerimizle yaptığımız her hizmette aynı duada bir olacağız inşallah. " 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.