Jandarma komandolardan yurt içi operasyon

ASAYİŞ 13.02.2018 - 08:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Jandarma komandolardan yurt içi operasyon

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde ağır kış şartlarına aldırış etmeyen jandarma komando birlikleri bölücü terör örgütüne yönelik terör operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Ağrı İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Tendürek Dağı’nda yoğun kar örtüsüyle kaplı arazide operasyon başlatıldı. Operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarının barınabileceği sığınak ve mağaralar imha edildi. Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca başlatılan operasyonun kış mevsimi süresince Ağrı ve Tendürek Dağları başta olmak üzere tüm sorumluluk bölgesinde aralıksız süreceği belirtildi. Van İl Jandarma Komutanlığı Komando Timleri de Çatak kırsalında operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda, 2 anti-tank mermisi ile çok miktarda patlayıcı yapımı için kullanılan malzeme ele geçirildi. Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı tarafından da Pençe - 3 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Yavşan adlı operasyonda çok sayıda EYP yapımında kullanılan malzeme ve mühimmat ele geçirilerek teröristlere ait sığınaklar imha edildi.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde ağır kış şartlarına aldırış etmeyen jandarma komando birlikleri bölücü terör örgütüne yönelik terör operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ağrı İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Tendürek Dağı’nda yoğun kar örtüsüyle kaplı arazide operasyon başlatıldı. Operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarının barınabileceği sığınak ve mağaralar imha edildi.


Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca başlatılan operasyonun kış mevsimi süresince Ağrı ve Tendürek Dağları başta olmak üzere tüm sorumluluk bölgesinde aralıksız süreceği belirtildi.


Van İl Jandarma Komutanlığı Komando Timleri de Çatak kırsalında operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda, 2 anti-tank mermisi ile çok miktarda patlayıcı yapımı için kullanılan malzeme ele geçirildi.


Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı tarafından da Pençe - 3 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Yavşan adlı operasyonda çok sayıda EYP yapımında kullanılan malzeme ve mühimmat ele geçirilerek teröristlere ait sığınaklar imha edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.