Kayıp anne 4. günde bulundu

İLÇELER 19.09.2018 - 13:11, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Kayıp anne 4. günde bulundu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Aşkale ilçesinde pazar günü kaybolan 2 çocuk annesi kadın, sağ olarak bulundu.      Koşapınar Mahallesi'nde 16 Eylül'de öğle saatlerinde evinden çıktıktan sonra haber alınamayan 2 çocuk annesi Pınar Unus'u (34) bulmak için sabah saatlerinde yeniden arama çalışması başlatıldı.    Aşkale İlçe Jandarma, AFAD ve özel harekat ekipleri ile mahalleliden oluşan yaklaşık 200 kişinin katıldığı ve iz takip köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda Unus, ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki bir gölet kenarında bulundu.    Ailesine haber verilen Unus, sağlık kontrolü için Aşkale İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'un Aşkale ilçesinde pazar günü kaybolan 2 çocuk annesi kadın, sağ olarak bulundu. 

 
  Koşapınar Mahallesi'nde 16 Eylül'de öğle saatlerinde evinden çıktıktan sonra haber alınamayan 2 çocuk annesi Pınar Unus'u (34) bulmak için sabah saatlerinde yeniden arama çalışması başlatıldı. 


  Aşkale İlçe Jandarma, AFAD ve özel harekat ekipleri ile mahalleliden oluşan yaklaşık 200 kişinin katıldığı ve iz takip köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda Unus, ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki bir gölet kenarında bulundu. 


  Ailesine haber verilen Unus, sağlık kontrolü için Aşkale İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.