Köyde gece yarısı çıkan yangın korkuttu

İLÇELER 07.03.2019 - 11:38, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Köyde gece yarısı çıkan yangın korkuttu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un İspir ilçesi Aksu Yedigöl Mahallesin'de çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.      Edinilen bilgiye göre, Yedigöl Mahallesi’nde samanlıkta başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangının evlere sıçramaması için mücadele eden köylüler adeta seferber oldu.    İtfaiye ekipleri ve çevre köylerden gelen vatandaşlarında yardımıyla kontrol altına alınan yangında onlarca ton saman ve ot kül oldu. Yangın gece geç saatlerde kontrol altına alınabilirken, yangında can kaybı yaşanmaması sevindirdi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un İspir ilçesi Aksu Yedigöl Mahallesin'de çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. 

 
  Edinilen bilgiye göre, Yedigöl Mahallesi’nde samanlıkta başlayan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Yangının evlere sıçramaması için mücadele eden köylüler adeta seferber oldu. 


  İtfaiye ekipleri ve çevre köylerden gelen vatandaşlarında yardımıyla kontrol altına alınan yangında onlarca ton saman ve ot kül oldu. Yangın gece geç saatlerde kontrol altına alınabilirken, yangında can kaybı yaşanmaması sevindirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.