Köyde korkutan yangın: 5 ev yandı

İLÇELER 20.12.2019 - 14:35, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Köyde korkutan yangın: 5 ev yandı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Uzundere ilçesine bağlı Dikyar Mahallesi’nde gece yarısı çıkan yangın paniğe neden oldu.      Edinilen bilgiye göre, Uzundere ilçesine bağlı Dikyar Mahallesi’nde gece yarısı bir evde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Çevre ev ve ahırlara da sıçrayan yangında 5 ev yanarak kül oldu.    Yangına AFAD, Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ve Tortum itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sabah saatlerinde kontrol altına alındı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Uzundere ilçesine bağlı Dikyar Mahallesi’nde gece yarısı çıkan yangın paniğe neden oldu.   


  Edinilen bilgiye göre, Uzundere ilçesine bağlı Dikyar Mahallesi’nde gece yarısı bir evde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Çevre ev ve ahırlara da sıçrayan yangında 5 ev yanarak kül oldu. 


  Yangına AFAD, Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ve Tortum itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sabah saatlerinde kontrol altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.