Köylü girişimci kadınlardan Başkan Bedir’e ziyaret

İLÇELER 28.10.2021 - 20:57, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Köylü girişimci kadınlardan Başkan Bedir’e ziyaret

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı  Ormanlı köyündeki on iki  kadın girişimci Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir’i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.      Ormanlı Köyü kadın girişimcileri “Köyümüzde bir şeyler üretip ev  ekonomimize katkıda bulunmak istiyoruz,  ekonomik özgürlüğümüz kazanmak istiyoruz” dediler    Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir ise “Ormanlı mahallemizde kadın girişimcilerimizi ağırlayıp bilgi alışverişi yaptık. Girişimci hanımefendileri cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Merkez ve mahallerimizi kapsayan geniş kooperatif anlayışı ile kadın istihdamı, doğal ürünler ve becerileri ekonomiye ve istihdama katacak her bireyin destekçisi olacağız” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı  Ormanlı köyündeki on iki  kadın girişimci Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir’i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.   


  Ormanlı Köyü kadın girişimcileri “Köyümüzde bir şeyler üretip ev  ekonomimize katkıda bulunmak istiyoruz,  ekonomik özgürlüğümüz kazanmak istiyoruz” dediler 


  Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir ise “Ormanlı mahallemizde kadın girişimcilerimizi ağırlayıp bilgi alışverişi yaptık. Girişimci hanımefendileri cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Merkez ve mahallerimizi kapsayan geniş kooperatif anlayışı ile kadın istihdamı, doğal ürünler ve becerileri ekonomiye ve istihdama katacak her bireyin destekçisi olacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.