Koyun yetiştiricisi Mesut Altunkaynak şiir kitabı yazdı

İLÇELER 14.11.2019 - 09:52, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Koyun yetiştiricisi Mesut Altunkaynak şiir kitabı yazdı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu Şair Mesut Altunkaynak “Sitem” isimli şiir kitabının baskısını tamamladı.      Altunkaynak’ın şiirlerinde genelde Vatan aşkı, Beşeri  Aşk, İlahi Aşk, İnsani değerler ve çeşitli konuları şiire döktüğü “Sitem” her okuyucunun kendine ait bir iz, kendini anlatan bir şiir bulacağı sade ve akıcı bir dille yazılmış 115 şiirin  bulunduğu bir şiir kitabı.    Mesut Altunkaynak 1984 yılında Erzurum’un Oltu İlçesi Derebaşı köyünde dünyaya geldi. İlkokulu aynı köyde okudu Ortaokulu İmam Hatip Orta Okulunda, Liseyi Oltu Anadolu lisesinde okudu. Evli üç çocuk babası Şair Altunkaynak küçük baş hayvancılık ile uğraşıyor.    Şair önsözünde şöyle sesleniyor;    “Bir Sitem benimkisi kimsenin bilmediği    Bir Sitem kimselere dokunup değmediği    Bir Sitem hiçbir zaman yerini bulmadığı    Gönülden kopup gelen küçük bir sitem” 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltulu Şair Mesut Altunkaynak “Sitem” isimli şiir kitabının baskısını tamamladı.   


  Altunkaynak’ın şiirlerinde genelde Vatan aşkı, Beşeri  Aşk, İlahi Aşk, İnsani değerler ve çeşitli konuları şiire döktüğü “Sitem” her okuyucunun kendine ait bir iz, kendini anlatan bir şiir bulacağı sade ve akıcı bir dille yazılmış 115 şiirin  bulunduğu bir şiir kitabı. 


  Mesut Altunkaynak 1984 yılında Erzurum’un Oltu İlçesi Derebaşı köyünde dünyaya geldi. İlkokulu aynı köyde okudu Ortaokulu İmam Hatip Orta Okulunda, Liseyi Oltu Anadolu lisesinde okudu. Evli üç çocuk babası Şair Altunkaynak küçük baş hayvancılık ile uğraşıyor. 


  Şair önsözünde şöyle sesleniyor; 


  “Bir Sitem benimkisi kimsenin bilmediği 
  Bir Sitem kimselere dokunup değmediği 
  Bir Sitem hiçbir zaman yerini bulmadığı 
  Gönülden kopup gelen küçük bir sitem” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.