KUDAKA 2021 yılı teknik destek programı 1. dönem sonuçları açıklandı

ERZURUM 29.03.2021 - 20:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

KUDAKA 2021 yılı teknik destek programı 1. dönem sonuçları açıklandı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  2021 Yılı Teknik Destek Programı Ocak-Şubat dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.      Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılıp, başvuruların tamamı ön incelemede uygun bulunmuş ve teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçildi. Teknik Destek başvurularından toplam 65 ve üzerinde puan alanlar başarılı oldu.  Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 6 proje listede yer aldı. Başarılı projeler listesinin Ajans internet adresinde yayımlandığı 29 Mart 2021 tarihinden itibaren başvuru sahiplerinin en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansa müracaat etmeleri gerekiyor.    Sözleşme imzalamaya hak kazananların beraberlerinde getirmesi gereken zorunlu belgeler;    “1.Başvuru Talep Formu    2.Destekleyici Belgelerin asılları    Başvuru Sahibi Karar Belgesi    Ortak Kuruluş Karar Belgesi (varsa)    Teknik Şartname    Proforma Fatura    Eğitmen/Danışman Özgeçmişleri    Eğitim Müfredatı (eğitim varsa)    Yukarıda sayılan belgelerin sözleşme imzalanabilmesi için gerekli olduğu, asıllarının veya aslına uygun nüshalarının Ajansımıza getirilmesi gerektiği kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  2021 Yılı Teknik Destek Programı Ocak-Şubat dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.   


  Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılıp, başvuruların tamamı ön incelemede uygun bulunmuş ve teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçildi. Teknik Destek başvurularından toplam 65 ve üzerinde puan alanlar başarılı oldu.  Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 6 proje listede yer aldı. Başarılı projeler listesinin Ajans internet adresinde yayımlandığı 29 Mart 2021 tarihinden itibaren başvuru sahiplerinin en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansa müracaat etmeleri gerekiyor. 


  Sözleşme imzalamaya hak kazananların beraberlerinde getirmesi gereken zorunlu belgeler; 


  “1.Başvuru Talep Formu 
  2.Destekleyici Belgelerin asılları 
  Başvuru Sahibi Karar Belgesi 
  Ortak Kuruluş Karar Belgesi (varsa) 
  Teknik Şartname 
  Proforma Fatura 
  Eğitmen/Danışman Özgeçmişleri 
  Eğitim Müfredatı (eğitim varsa) 


  Yukarıda sayılan belgelerin sözleşme imzalanabilmesi için gerekli olduğu, asıllarının veya aslına uygun nüshalarının Ajansımıza getirilmesi gerektiği kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.