Lise öğrencileri Barış Manço’yu andı

ERZURUM 03.03.2019 - 10:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Lise öğrencileri Barış Manço’yu andı

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi öğrencileri Barış Manço’yu andı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Vefatının 20. yıldönümünde Necmeddin Erbakan Fen Lisesi müzik öğretmeni A. Berrak Aydınoğlu rehberliğinde müzik kulübündeki öğrencilerin hazırladığı müzik etkinliği ile Barış Manço parçalarından oluşan dinleti yapıldı.    "Dağlar Dağlar", "Can Bedenden Çıkmayınca", "Gülpembe", "Dönence", "Alla Beni Pulla Beni" koro parçaları ve müzik öğretmeninin "Unutma Beni" adlı eserleri bağlama ve gitarlar eşliğinde icra edildi. Program dakikalar süren alkışlarla devam etti.    İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir diyen Barış Manço'yu saygı ve sevgiyle andılar. 
Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi öğrencileri Barış Manço’yu andı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Vefatının 20. yıldönümünde Necmeddin Erbakan Fen Lisesi müzik öğretmeni A. Berrak Aydınoğlu rehberliğinde müzik kulübündeki öğrencilerin hazırladığı müzik etkinliği ile Barış Manço parçalarından oluşan dinleti yapıldı. 


  "Dağlar Dağlar", "Can Bedenden Çıkmayınca", "Gülpembe", "Dönence", "Alla Beni Pulla Beni" koro parçaları ve müzik öğretmeninin "Unutma Beni" adlı eserleri bağlama ve gitarlar eşliğinde icra edildi. Program dakikalar süren alkışlarla devam etti. 


  İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir diyen Barış Manço'yu saygı ve sevgiyle andılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.