MHP Genel Başkanı Bahçeli Erzurum'da

ERZURUM 27.08.2019 - 13:58, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

MHP Genel Başkanı Bahçeli Erzurum'da

Erzurumsonhaber / Erzurum - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi yıldönümü etkinliklerine katıldıktan sonra karayolu ile geldiği Erzurum’da Erzurum Valisi Okay Memiş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya geldi.      Malazgirt Zaferi'nin 948. Yıldönümü programına katılan MHP lideri Bahçeli, programın ardından karayolu ile Erzurum’a geldi.    Genel Başkan Bahçeli’yi kente gelişinde Pasinler ilçesinde çok sayıda partili karşıladı. Konvoy eşliğinde Palandöken Kayak Merkezindeki bir otele geçen MHP lideri Bahçeli burada Erzurum Valisi Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir süre görüştü. Bir süre dinlenen Bahçeli daha sonar havaalanına geçmek üzere otelden ayrıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi yıldönümü etkinliklerine katıldıktan sonra karayolu ile geldiği Erzurum’da Erzurum Valisi Okay Memiş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir araya geldi.   


  Malazgirt Zaferi'nin 948. Yıldönümü programına katılan MHP lideri Bahçeli, programın ardından karayolu ile Erzurum’a geldi. 


  Genel Başkan Bahçeli’yi kente gelişinde Pasinler ilçesinde çok sayıda partili karşıladı. Konvoy eşliğinde Palandöken Kayak Merkezindeki bir otele geçen MHP lideri Bahçeli burada Erzurum Valisi Okay Memiş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir süre görüştü. Bir süre dinlenen Bahçeli daha sonar havaalanına geçmek üzere otelden ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.