Milletvekili Aydemir’den ‘Değerler Eğitimi’ vurgusu

SİYASET 19.02.2018 - 13:45, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Milletvekili Aydemir’den ‘Değerler Eğitimi’ vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Bizim eğitim politikamızın temelini değerlerimiz oluşturur. Bizi tarif eden ve bizimle kaim olan kıymet hükümlerimizi geleceğe taşımak noktasında değerler eğitimi önceliğimizdir” dedi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Palandöken İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek, eğitimcilerle istişarede bulundu. Erzurum eğitim gündeminin değerlendirildiği, 2023 hedeflerinin ele alındığı görüşmede, Aydemir eğitimcilerin beklenti, tespit ve öngörülerini kaydetti, Erzurum Eğitim Sinerjisine dair görüşlerini aktardı. “Eğitimcilerle istişare” Eğitimcilerle Hedef 2023 odağında görüş alışverişinde bulunarak, onların mesajlarını alan Milletvekili Aydemir, “Öğretmenlerimizle yalnız eğitimi konuşmamak yazım. Hayatın başka alanlarına dair öğreten çok bilgi var onlarda. Biz de öyle yapıp, Palandöken İlçemizde olanı biteni sorgulayan resimler çizmelerini istedik. İstifademiz yüksek oldu. Şükran borçluyuz” ifadesini kullandı. Palandöken ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, eğitim kurumlarında tarihi abide şahsiyetlerin tanıtımı konseptini değerlendiren Milletvekili Aydemir, “Değerler Eğitimi’ amacına yönelik çalışmanın övgüye layık olduğunu bildirdi. Milletvekili Aydemir, ‘Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün uygulaması örnek olmalı. Tarihi şahsiyetleri öğrencilerimize kapılar üzerinden öğretme metodu çok yerinde. Bu yöntem bütün kurumlarda hayatiyet bulmalı. Öğreneceğiniz şey, malumat boyutta olsa da güzeldir. Düşünce mimarları eğitimcilerimizi kutluyoruz” dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Bizim eğitim politikamızın temelini değerlerimiz oluşturur. Bizi tarif eden ve bizimle kaim olan kıymet hükümlerimizi geleceğe taşımak noktasında değerler eğitimi önceliğimizdir” dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Palandöken İlçe Müdürlüğünü ziyaret ederek, eğitimcilerle istişarede bulundu. Erzurum eğitim gündeminin değerlendirildiği, 2023 hedeflerinin ele alındığı görüşmede, Aydemir eğitimcilerin beklenti, tespit ve öngörülerini kaydetti, Erzurum Eğitim Sinerjisine dair görüşlerini aktardı.


“Eğitimcilerle istişare”


Eğitimcilerle Hedef 2023 odağında görüş alışverişinde bulunarak, onların mesajlarını alan Milletvekili Aydemir, “Öğretmenlerimizle yalnız eğitimi konuşmamak yazım. Hayatın başka alanlarına dair öğreten çok bilgi var onlarda. Biz de öyle yapıp, Palandöken İlçemizde olanı biteni sorgulayan resimler çizmelerini istedik. İstifademiz yüksek oldu. Şükran borçluyuz” ifadesini kullandı.


Palandöken ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, eğitim kurumlarında tarihi abide şahsiyetlerin tanıtımı konseptini değerlendiren Milletvekili Aydemir, “Değerler Eğitimi’ amacına yönelik çalışmanın övgüye layık olduğunu bildirdi. Milletvekili Aydemir, ‘Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün uygulaması örnek olmalı. Tarihi şahsiyetleri öğrencilerimize kapılar üzerinden öğretme metodu çok yerinde. Bu yöntem bütün kurumlarda hayatiyet bulmalı. Öğreneceğiniz şey, malumat boyutta olsa da güzeldir. Düşünce mimarları eğitimcilerimizi kutluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.