Milletvekili Aydemir: ‘Onlar var ki varız’

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2017 - 15:16, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Milletvekili Aydemir: ‘Onlar var ki varız’

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vatanın harimine, milli iradenin iffet ve izzetine el uzatan şer odakları, birlik ve bütünlüğümüze kasteden hainler ebediyen zillet içinde kalacak, milli iradenin kardeşlik kararlılığı her daim galip gelecektir. dedi   YAVİ ŞÜHEDASINA RAHMET NİYAZI   Yavi şühedasının ‘Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli’ imanını ortaya koyduğunu, bölücü hainlere karşı milli metanet ve dirayetle karşı duruşu kaydettiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Nefsini devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bütünlüğüne adayan, Mili şairimiz Akif’in ifadesiyle ‘İman dolu göğsüyle milli irade düşmanlarına karşı serhad’ olan şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz. Onlar var ki varız’ kaydını düştü.   AYDEMİR’DEN RABİA VURGUSU   Yavi’de 24 yıl önce hainler tarafından işlenen katliamın, 15 Temmuz’da bir kez daha aynı odaklar tarafından sahnelenmek istendiği, milli iradeye ipotek koymak isteyen vesayet ve şer cephesinin milli imanın kaydettiği destansı direnişle ebedi zillete mahkum edildiğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Yüce milletimiz, AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi vurgusuyla ifade ettiği, ‘Tek Vatan, tek Bayrak, tek Millet ve tek Devlet’ rabiasından asla ayrılmayacak, bizi biz yapan kardeşlik iman ve azminden taviz vermeyecektir. Yavi şehitleri bu kararlılığı tarihe bir damga olarak kazımışlardır. Ruhlar şad, mekanları cennettir inşallah’’ dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vatanın harimine, milli iradenin iffet ve izzetine el uzatan şer odakları, birlik ve bütünlüğümüze kasteden hainler ebediyen zillet içinde kalacak, milli iradenin kardeşlik kararlılığı her daim galip gelecektir. dedi

 

YAVİ ŞÜHEDASINA RAHMET NİYAZI

 

Yavi şühedasının ‘Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli’ imanını ortaya koyduğunu, bölücü hainlere karşı milli metanet ve dirayetle karşı duruşu kaydettiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Nefsini devletin dirliği, milletin birliği, vatanın bütünlüğüne adayan, Mili şairimiz Akif’in ifadesiyle ‘İman dolu göğsüyle milli irade düşmanlarına karşı serhad’ olan şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz. Onlar var ki varız’ kaydını düştü.

 

AYDEMİR’DEN RABİA VURGUSU

 

Yavi’de 24 yıl önce hainler tarafından işlenen katliamın, 15 Temmuz’da bir kez daha aynı odaklar tarafından sahnelenmek istendiği, milli iradeye ipotek koymak isteyen vesayet ve şer cephesinin milli imanın kaydettiği destansı direnişle ebedi zillete mahkum edildiğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, ‘Yüce milletimiz, AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi vurgusuyla ifade ettiği, ‘Tek Vatan, tek Bayrak, tek Millet ve tek Devlet’ rabiasından asla ayrılmayacak, bizi biz yapan kardeşlik iman ve azminden taviz vermeyecektir. Yavi şehitleri bu kararlılığı tarihe bir damga olarak kazımışlardır. Ruhlar şad, mekanları cennettir inşallah’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.