Millilerimiz Dünya Şampiyonası İçin Yola Çıktı

SPOR 01.01.2019 - 21:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Millilerimiz Dünya Şampiyonası İçin Yola Çıktı

Erzurumsonhaber / Erzurum - 03 - 10 Ocak 2019 tarihleri arasında Finlandiya'nın Lohja şehrinde yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonası için Millilerimiz bugün Erzurum'dan hareket ettiler...   Dünya Şampiyonası kafilesini Federasyonumuz Başkan Vekili Ahmet Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karahan Erzurum Havalananından uğurladı ve Kafilemize Federasyonumuz adına başarılar dilediler.   Dünya Şampiyonasına katılacak Milli Takım kafilesi;      Kafile Başkanı : Güngör ŞENSES    Milli Takımlar İdarecisi : Dursun KURTOĞLU      Antrenörler;  Ahmet ÇELİK  Sadık TOPLAOĞLU    KADIN GENÇ TAKIM  Mihriban POLAT  Şeyda BARIŞ  Kader MACİT  Hilal NEVRUZ  Elanur PARLAYANYILDIZ      ERKEK GENÇ TAKIM  Oğuzhan KARAKURT  M. Haydar DEMİREL  Mahsun ÇELEBİ  Muhammed Enes ÇAĞLAYAN  Tunç ESENBOĞA            

Erzurumsonhaber / Erzurum - 03 - 10 Ocak 2019 tarihleri arasında Finlandiya'nın Lohja şehrinde yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonası için Millilerimiz bugün Erzurum'dan hareket ettiler...

 

Dünya Şampiyonası kafilesini Federasyonumuz Başkan Vekili Ahmet Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karahan Erzurum Havalananından uğurladı ve Kafilemize Federasyonumuz adına başarılar dilediler.

 

Dünya Şampiyonasına katılacak Milli Takım kafilesi;   

 

Kafile Başkanı : Güngör ŞENSES 

 

Milli Takımlar İdarecisi : Dursun KURTOĞLU   

 

Antrenörler;  Ahmet ÇELİK  Sadık TOPLAOĞLU 

 

KADIN GENÇ TAKIM 

Mihriban POLAT 

Şeyda BARIŞ 

Kader MACİT 

Hilal NEVRUZ 

Elanur PARLAYANYILDIZ 

   

ERKEK GENÇ TAKIM 

Oğuzhan KARAKURT 

M. Haydar DEMİREL 

Mahsun ÇELEBİ 

Muhammed Enes ÇAĞLAYAN 

Tunç ESENBOĞA

 

 

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.