Minik yüreklerden İl Sağlık Müdürü Bedir’e teşekkür

SAĞLIK 27.10.2020 - 15:15, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Minik yüreklerden İl Sağlık Müdürü Bedir’e teşekkür

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir, pandemi yoğunluğuna rağmen kendisine ulaşan minikleri unutmadı.     Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Serçeboğazı İlkokulu’nun projeksiyon cihazı ihtiyacı olduğunu öğrenen Dr. Gürsel Bedir pandemi mücadelesi yoğunluğunda öğrencilerin daha etkin bir görsel eğitim alması için çocukların isteklerini kırmayıp, Pasinler Devlet Hastanesi yetkilileri aracılığıyla Serçeboğazı İlkokulu’na projeksiyon cihazı hediye etti.     Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü Recai Akçıl, Serçeboğazı İlkokulu’na projeksiyon cihazı hediye eden Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir’i telefonla arayarak öğrenciler ve Milli Eğitim camiası olarak teşekkürlerini iletti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Bedir, pandemi yoğunluğuna rağmen kendisine ulaşan minikleri unutmadı.  


  Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Serçeboğazı İlkokulu’nun projeksiyon cihazı ihtiyacı olduğunu öğrenen Dr. Gürsel Bedir pandemi mücadelesi yoğunluğunda öğrencilerin daha etkin bir görsel eğitim alması için çocukların isteklerini kırmayıp, Pasinler Devlet Hastanesi yetkilileri aracılığıyla Serçeboğazı İlkokulu’na projeksiyon cihazı hediye etti.  


  Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü Recai Akçıl, Serçeboğazı İlkokulu’na projeksiyon cihazı hediye eden Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir’i telefonla arayarak öğrenciler ve Milli Eğitim camiası olarak teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.