Miniklerden sağlıkçı büyüklerine jest

ERZURUM 14.03.2019 - 19:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Miniklerden sağlıkçı büyüklerine jest

Anadolu Atakent Kreş ve Anaokulu ile Tatbikat İlköğretim Okulu öğrencilerinden anlamlı ziyaret.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Dünyada her yıl kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri nedeniyle Erzurumlu minik öğrenciler bir sürpriz yaparak İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerini ziyaret edip çiçek verdi.    Anadolu Atakent Kreş ve Anaokulu ile Tatbikat İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan bir grup minik öğrenci bugün İl Sağlık Müdürlüğü’ne gelerek sağlık yöneticilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.    İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çelebi ve diğer kurum yöneticilerini ziyaret ederek çiçek veren miniklerin sürprizi sağlık yöneticilerini çok memnun etti.    Başkan Özgür Çelebi, miniklerin bu jestinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan ziyaretten ötürü minik öğrencilere tüm mesai arkadaşları adına teşekkür etti. 
Anadolu Atakent Kreş ve Anaokulu ile Tatbikat İlköğretim Okulu öğrencilerinden anlamlı ziyaret.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Dünyada her yıl kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri nedeniyle Erzurumlu minik öğrenciler bir sürpriz yaparak İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerini ziyaret edip çiçek verdi. 


  Anadolu Atakent Kreş ve Anaokulu ile Tatbikat İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan bir grup minik öğrenci bugün İl Sağlık Müdürlüğü’ne gelerek sağlık yöneticilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. 


  İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çelebi ve diğer kurum yöneticilerini ziyaret ederek çiçek veren miniklerin sürprizi sağlık yöneticilerini çok memnun etti. 


  Başkan Özgür Çelebi, miniklerin bu jestinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan ziyaretten ötürü minik öğrencilere tüm mesai arkadaşları adına teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.