Modric ve Hakimi de Erzurumspor’u tebrik etti

SPOR 19.07.2020 - 14:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Modric ve Hakimi de Erzurumspor’u tebrik etti

 Ribery ve Benzema’dan sonra Modric ve Hakimi’de Süper Lig’e yükselen BB Erzurumspor’u tebrik etti.      TFF 1. Lig’in 34. hafta maçında Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek Hatayspor’dan sonra Süper Lig’e çıkan ikinci takım olan BB Erzumspor’u dünyaca ünlü futbolcular tebrik etmeye devam ediyor. Frank Ribery ve İspanyol devi Real Madrid’in forveti Karim Benzema dün Erzurumspor’u şampiyonluğundan dolayı tebrik etmişti. Bugün de Borussia Dormunt forması giyen Achraf Hakimi ve Real Madrid’in yıldızı Luka Modric, Erzurumspor’u tebrik eden diğer yıldızlar oldu.       

 Ribery ve Benzema’dan sonra Modric ve Hakimi’de Süper Lig’e yükselen BB Erzurumspor’u tebrik etti.   
  TFF 1. Lig’in 34. hafta maçında Ümraniyespor’u 4-1 mağlup ederek Hatayspor’dan sonra Süper Lig’e çıkan ikinci takım olan BB Erzumspor’u dünyaca ünlü futbolcular tebrik etmeye devam ediyor. Frank Ribery ve İspanyol devi Real Madrid’in forveti Karim Benzema dün Erzurumspor’u şampiyonluğundan dolayı tebrik etmişti. Bugün de Borussia Dormunt forması giyen Achraf Hakimi ve Real Madrid’in yıldızı Luka Modric, Erzurumspor’u tebrik eden diğer yıldızlar oldu. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.