Muharrem İnce: "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik"

SİYASET 04.07.2018 - 16:52, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Muharrem İnce: "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik"

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası teşekkür ziyaretine geldiği Erzurum’da partililerle bir araya geldi. İnce, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik" dedi.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da partililerle bir araya gelen Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, bahane üretmeyeceklerini CHP’yi herkesin partisi yapacaklarını ifade ederek, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik. Yenildiğini kabul edemeyen yenemez. Yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin. Sandıktan çalıyorlar, çaldırmayacaksın. Senin görevin çalıyorlar diye bağırmak değil senin görevin çaldırmamak. Sloganımız Hepimizin Cumhurbaşkanıydı şimdi de CHP’yi hepimizin partisi yapacağız" şeklinde konuştu.        "Cumhurbaşkanını tebrik ettim"    Önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten İnce  "Cumhurbaşkanı'nı arayıp tebrik ettim. Başarının yolu 'nerede hata yaptım?' demektir, hatalarını gözden geçirmektir. Adil bir yarış olmadığını biliyorum. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminim Erdoğan da beni arayacak. Sen kazandın ben kutladım, aynısını senden de beklerim" dedi.       "1 milyon 250 bin yeni genç üye istiyorum"    Partinin mevcut durumdaki üyesi kadar yeni genç üye istediğini belirten İnce, "Yeni bir kampanyam var, 9 Eylül günü başlatacağım. Kampanyam bir yıl sürecek 9 Eylül 2019’a kadar. Şuanda CHP’nin 1 milyon 250 bin üyesi var kampanyam şu; 35 ila 18 yaş arasında partinin üyesi kadar yeni üye istiyorum. Partiye 1 milyon 250 bin genç istiyorum. Bu parti gençlerin partisi. 9 Eylül’e kadar yaşı dolacak olanlar var. Hedefimiz şu 15 milyon oyu 30 milyon yapmak. Hedef yüzde 31’i yüzde 62’i yapmak. Hedef 1 milyon 250 bin üyeyi 2.5 milyon yapmak ama gençlerle" ifadelerini kaydetti. 
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrası teşekkür ziyaretine geldiği Erzurum’da partililerle bir araya geldi. İnce, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik" dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da partililerle bir araya gelen Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, bahane üretmeyeceklerini CHP’yi herkesin partisi yapacaklarını ifade ederek, "Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik. Yenildiğini kabul edemeyen yenemez. Yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin. Sandıktan çalıyorlar, çaldırmayacaksın. Senin görevin çalıyorlar diye bağırmak değil senin görevin çaldırmamak. Sloganımız Hepimizin Cumhurbaşkanıydı şimdi de CHP’yi hepimizin partisi yapacağız" şeklinde konuştu. 


   
  "Cumhurbaşkanını tebrik ettim" 


  Önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten İnce  "Cumhurbaşkanı'nı arayıp tebrik ettim. Başarının yolu 'nerede hata yaptım?' demektir, hatalarını gözden geçirmektir. Adil bir yarış olmadığını biliyorum. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminim Erdoğan da beni arayacak. Sen kazandın ben kutladım, aynısını senden de beklerim" dedi. 


  

  "1 milyon 250 bin yeni genç üye istiyorum" 


  Partinin mevcut durumdaki üyesi kadar yeni genç üye istediğini belirten İnce, "Yeni bir kampanyam var, 9 Eylül günü başlatacağım. Kampanyam bir yıl sürecek 9 Eylül 2019’a kadar. Şuanda CHP’nin 1 milyon 250 bin üyesi var kampanyam şu; 35 ila 18 yaş arasında partinin üyesi kadar yeni üye istiyorum. Partiye 1 milyon 250 bin genç istiyorum. Bu parti gençlerin partisi. 9 Eylül’e kadar yaşı dolacak olanlar var. Hedefimiz şu 15 milyon oyu 30 milyon yapmak. Hedef yüzde 31’i yüzde 62’i yapmak. Hedef 1 milyon 250 bin üyeyi 2.5 milyon yapmak ama gençlerle" ifadelerini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.