Muhtar Duran hayatını kaybetti

İLÇELER 16.12.2019 - 13:40, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Muhtar Duran hayatını kaybetti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Olur İlçesine bağlı Aşağı  Karacasu Köyü Muhtarı Yücel Duran hayatını kaybetti.      Ankara’da bir süredir Akciğer Kanseri tedavisi gören Olur İlçesi Aşağı Karacasu Muhtarı Yücel Duran (60)  hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk  babası olan Duran 31 Mart yerel seçimlerinde Aşağı Karacasu köyüne muhtar seçilmişti. Muhtar Duran’ın cenazesi Aşağı Karacasu köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.      Cenaze namazına Olur Kaymakamı Ülker Eker, Belediye Başkanı Sıddık Demircan, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Uğur Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bş. Çvş. Selahattin Şahin, MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir, yakınları ve çok sayıda cemaat katıldı.  

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Olur İlçesine bağlı Aşağı  Karacasu Köyü Muhtarı Yücel Duran hayatını kaybetti.   


  Ankara’da bir süredir Akciğer Kanseri tedavisi gören Olur İlçesi Aşağı Karacasu Muhtarı Yücel Duran (60)  hayatını kaybetti. Evli ve üç çocuk  babası olan Duran 31 Mart yerel seçimlerinde Aşağı Karacasu köyüne muhtar seçilmişti. Muhtar Duran’ın cenazesi Aşağı Karacasu köyünde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 

 

  Cenaze namazına Olur Kaymakamı Ülker Eker, Belediye Başkanı Sıddık Demircan, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Uğur Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bş. Çvş. Selahattin Şahin, MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Fuat Demir, yakınları ve çok sayıda cemaat katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.