Muhtar, mahallenin 50 yıllık su sorununun çözülmesini davul zurna eşliğinde kutladı

İLÇELER 05.11.2021 - 11:17, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Muhtar, mahallenin 50 yıllık su sorununun çözülmesini davul zurna eşliğinde kutladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Yayla Dağı Mahallesi'nin yarım asırlık çözülemeyen su sorunu nihayet çözüme kavuşturuldu. Su sorunu çözülen muhtar ve köy sakinleri, davul zurna eşliğinde suyun gelişini kutladılar.      Yayla Dağı Mahallesi'nde yıllardır çözüm bulamayan su sıkıntısı Erzurum Büyükşehir Belediyesinin çabası ile giderildi. Karakale Mahalle Muhtarı Ömer Düzgün ve köy ahalisinin yardımlarıyla suya kavuşan Yayladağı Muhtarı Galip Fenerli ve köy halkı, mutluluklarını davul zurna eşliğinde kutladı.    Suyun getirilmesinde emeği geçen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Su ve Kanal İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Remzi Ertek ve ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Özcan Alkan’a teşekkür eden Yayladağı Muhtarı Galip Fenerli, “Öncelikle devletimizden, Cumhurbaşkanımızdan Allah yüz bin kere razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’den, ESKİ Genel Müdürümüz Remzi Ertek beyden Allah bin kere razı olsun. 19 kilometre uzaklıkta Karakele köyünden suyumuzu getirdik. Özellikle bu çalışmada emeği geçen ESKİ Güney İlçeler Daire Başkanımız Mehmet Uzun beye ve ekibine canı gönülden şükranlarımızı sunuyorum. Bizlerin 50 yıllık su sıkıntısından kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiler. Yüce Rabbim devletimizi her daim muzaffer kılsın, hiçbir zaman devletimize zeval vermesin inşallah” diye konuştu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Yayla Dağı Mahallesi'nin yarım asırlık çözülemeyen su sorunu nihayet çözüme kavuşturuldu. Su sorunu çözülen muhtar ve köy sakinleri, davul zurna eşliğinde suyun gelişini kutladılar.   


  Yayla Dağı Mahallesi'nde yıllardır çözüm bulamayan su sıkıntısı Erzurum Büyükşehir Belediyesinin çabası ile giderildi. Karakale Mahalle Muhtarı Ömer Düzgün ve köy ahalisinin yardımlarıyla suya kavuşan Yayladağı Muhtarı Galip Fenerli ve köy halkı, mutluluklarını davul zurna eşliğinde kutladı. 


  Suyun getirilmesinde emeği geçen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Su ve Kanal İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Remzi Ertek ve ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Özcan Alkan’a teşekkür eden Yayladağı Muhtarı Galip Fenerli, “Öncelikle devletimizden, Cumhurbaşkanımızdan Allah yüz bin kere razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’den, ESKİ Genel Müdürümüz Remzi Ertek beyden Allah bin kere razı olsun. 19 kilometre uzaklıkta Karakele köyünden suyumuzu getirdik. Özellikle bu çalışmada emeği geçen ESKİ Güney İlçeler Daire Başkanımız Mehmet Uzun beye ve ekibine canı gönülden şükranlarımızı sunuyorum. Bizlerin 50 yıllık su sıkıntısından kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiler. Yüce Rabbim devletimizi her daim muzaffer kılsın, hiçbir zaman devletimize zeval vermesin inşallah” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.