Naim Karataş’tan Berat Kandili mesajı

ERZURUM 27.03.2021 - 09:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Naim Karataş’tan Berat Kandili mesajı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Berat Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.      Mesajında İslam dininin yardımlaşma ve bereket dini olduğuna işaret eden Karataş, bu güzel günün Türk-İslam alemine hayır getirmesini diledi.    Ramazan ayına az bir zaman kala Beraat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandili’nin, Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Berat Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.   


  Mesajında İslam dininin yardımlaşma ve bereket dini olduğuna işaret eden Karataş, bu güzel günün Türk-İslam alemine hayır getirmesini diledi. 


  Ramazan ayına az bir zaman kala Beraat Kandili’ne ulaşmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Yüce Allah’ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandili’nin, Türk-İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.