Oltu Çayüstü Derneği Afrin’de savaşan Mehmetçik için 13 kurban kesti

İLÇELER 05.03.2018 - 10:08, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu Çayüstü Derneği Afrin’de savaşan Mehmetçik için 13 kurban kesti

Oltu Çayüstü Mahallesi Bursa Yardımlaşma Derneği, Afrin’de ki Mehmetçiğe destek olmak için sınıra gitti. Dernek yönetimi Mehmetçik için 13 kurban kesti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Çayüstü Mahallesi Bursa Yardımlaşma Derneği  Başkanı Hasan Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettikleri Afirne destek programında sınıra giderek Mehmetçiklerimizin yanında 13 kurban kestiler. Çalışkan, “Mehmetçiklerimizin her türlü yanlarında olduğumuzu göstermek istedik ayrıca annelerimizin ördükleri el örgüsü kaşkol, boyunluk, içlik çorapları da askerlerimize dağıtacağız ayrıca moral hediye edip döneceğiz. Program kapsamında ayrıca Yusuf Kösem İlkokulu öğrencilerinin yazmış oldukları mektupları ellerimizle teslim edeceğiz” dedi.    Çayüstü Derneği Başkanı Hasan Çalışkan,  organizasyonda desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine ve kadın kolları üyelerine, bağışta bulunanlara teşekkür etti. 
Oltu Çayüstü Mahallesi Bursa Yardımlaşma Derneği, Afrin’de ki Mehmetçiğe destek olmak için sınıra gitti. Dernek yönetimi Mehmetçik için 13 kurban kesti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Çayüstü Mahallesi Bursa Yardımlaşma Derneği  Başkanı Hasan Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettikleri Afirne destek programında sınıra giderek Mehmetçiklerimizin yanında 13 kurban kestiler. Çalışkan, “Mehmetçiklerimizin her türlü yanlarında olduğumuzu göstermek istedik ayrıca annelerimizin ördükleri el örgüsü kaşkol, boyunluk, içlik çorapları da askerlerimize dağıtacağız ayrıca moral hediye edip döneceğiz. Program kapsamında ayrıca Yusuf Kösem İlkokulu öğrencilerinin yazmış oldukları mektupları ellerimizle teslim edeceğiz” dedi. 


  Çayüstü Derneği Başkanı Hasan Çalışkan,  organizasyonda desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine ve kadın kolları üyelerine, bağışta bulunanlara teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.