Oltu’da İlköğretim Haftası etkinlikleri

İLÇELER 13.09.2019 - 14:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu’da İlköğretim Haftası etkinlikleri

Erzurumsonhaber / Erzurum - İlköğretim Haftası münasebetiyle Oltu’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.      Oltu Hükümet meydanındaki  Atatürk Anıtı’na  Milli Eğitim Müdürü Ömer  Zengin, tarafından çelenk konulduktan sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra programın düzenleneceği Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu  salonuna geçildi.    Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, “Bizim gayemiz vatanı darda, ülkesi zorda olduğunda ‘bu bayrağı burçlara kim dikecek’ denildiğinde hep birlikte bir sada ile ben deyip öne atılacak kutlu nesiller yetiştirmektir” dedi.    Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan Ayyıldızlı Bayrağım, Halhal ve Tebessüm adlı gösterilerin yanı sıra gerçekleştirilen koro çalışmaları ve okunan şiirler salondakilerden büyük beğeni aldı.    Programa Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Lütfi Sürücü, Oltu Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis üyesi Baki Parlak Belediye Başkan  Yardımcısı Temel Demir, Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin’in yanı sıra  altı okul müdürü kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - İlköğretim Haftası münasebetiyle Oltu’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.   


  Oltu Hükümet meydanındaki  Atatürk Anıtı’na  Milli Eğitim Müdürü Ömer  Zengin, tarafından çelenk konulduktan sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra programın düzenleneceği Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu  salonuna geçildi. 


  Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, “Bizim gayemiz vatanı darda, ülkesi zorda olduğunda ‘bu bayrağı burçlara kim dikecek’ denildiğinde hep birlikte bir sada ile ben deyip öne atılacak kutlu nesiller yetiştirmektir” dedi. 


  Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan Ayyıldızlı Bayrağım, Halhal ve Tebessüm adlı gösterilerin yanı sıra gerçekleştirilen koro çalışmaları ve okunan şiirler salondakilerden büyük beğeni aldı. 


  Programa Oltu Kaymakamı Şenol Turan, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Lütfi Sürücü, Oltu Belediye Başkan Vekili Belediye Meclis üyesi Baki Parlak Belediye Başkan  Yardımcısı Temel Demir, Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin’in yanı sıra  altı okul müdürü kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.