Oltu ‘Küçük Ömer’ ustasını kaybetti

İLÇELER 01.07.2019 - 14:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu ‘Küçük Ömer’ ustasını kaybetti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu’nun tanınmış eşraflarından Ömer Macit (56) namı diğer Küçük Ömer Hakk’ın rahmetine kavuştu.      Oltu Doğutaş Sanayi Sitesi esnaflarından Ömer Macit, bir süredir tedavi gördüğü hastanede Hakk’ın rahmetine kavuştu. Oltu Sanayi Sitesi’nde Küçük Ömer ismiyle tanınan ve Doğu Anadolu’nun da önemli motor ustaları arasında gösterilen, bölgede sevilen ve saygı duyulan kişiliğiyle tanınan Macit’in ölümü sevenlerini yasa boğdu.    Maharetli ustalığı ve renkli simasıyla bölge halkının gönlünde taht kuran Ömer Macit, kalabalık bir cemaat eşliğinde öğlen namazına müteakip Aslanpaşa Cami’sinde kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu’nun tanınmış eşraflarından Ömer Macit (56) namı diğer Küçük Ömer Hakk’ın rahmetine kavuştu.   


  Oltu Doğutaş Sanayi Sitesi esnaflarından Ömer Macit, bir süredir tedavi gördüğü hastanede Hakk’ın rahmetine kavuştu. Oltu Sanayi Sitesi’nde Küçük Ömer ismiyle tanınan ve Doğu Anadolu’nun da önemli motor ustaları arasında gösterilen, bölgede sevilen ve saygı duyulan kişiliğiyle tanınan Macit’in ölümü sevenlerini yasa boğdu. 


  Maharetli ustalığı ve renkli simasıyla bölge halkının gönlünde taht kuran Ömer Macit, kalabalık bir cemaat eşliğinde öğlen namazına müteakip Aslanpaşa Cami’sinde kılınan cenaze namazının ardından Cankurtaran Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.