Oltu LGS birincisi

İLÇELER 08.07.2021 - 14:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu LGS birincisi

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Oltu LGS sınavında Erzurum ilçelerinin birincisi olarak başarı çıtasını iyice yükseltiyor.      Liselere Giriş Sınavında bu yıl Erzurum Türkiye ortalamasının  15 puan üzerine çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Oltu ilçesi ise Erzurum ortalamasının 15 ve Türkiye ortalamasının 30 puan üzerine çıkarak zirvede yer aldı.    Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin “Bu sene sınava 224 öğrencimiz girdi, sınavın puan  ortalaması 308,744. Toplam net ortalaması 39,79 puanla Erzurum ilçeleri içerisinde birinci oluştur. Bu başarıda emeği olan başta kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi velilerimizi, okul personelimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Oltu LGS sınavında Erzurum ilçelerinin birincisi olarak başarı çıtasını iyice yükseltiyor.   


  Liselere Giriş Sınavında bu yıl Erzurum Türkiye ortalamasının  15 puan üzerine çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Oltu ilçesi ise Erzurum ortalamasının 15 ve Türkiye ortalamasının 30 puan üzerine çıkarak zirvede yer aldı. 


  Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin “Bu sene sınava 224 öğrencimiz girdi, sınavın puan  ortalaması 308,744. Toplam net ortalaması 39,79 puanla Erzurum ilçeleri içerisinde birinci oluştur. Bu başarıda emeği olan başta kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi velilerimizi, okul personelimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.