Oltu Lisesi mezunları Kütüklü Göl’de bir araya geldiler

İLÇELER 20.08.2019 - 11:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu Lisesi mezunları Kütüklü Göl’de bir araya geldiler

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Lisesi 1993 yılı mezunları beşinci buluşmalarını Oltu Obayayla Kütüklü Göl’de gerçekleştirdiler.      Sınıf Başkanı İhsan Koçak, Başkan Yardımcısı Korkmaz Özdoğan ve Oltu’da ki diğer öğrencilerin birlikte organize ettikleri buluşma programında renkli görüntüler yaşandı.    Her yıl iki günlüğüne bir araya gelen 93 Oltu Lisesi Mezunları doğa harikası olan Kütüklü Göl  mesire alanında bir araya geldiler. Bir çok anının paylaşıldığı Kütüklü Göl’de mezunlar 26 yıl önce çocukluktaki oynanan yöresel orta oyunlarını yeniden oynadılar. 26 yıl önce okulda yaptıkları yaramazlıkları ve o yıllarda acısını htikleri  sopaları tatlı birer anı olarak anlatılar.    Geçtiğimiz sene yapılan buluşmadaki toplu çekilen resmi mezunlardan Ümit Yeşilyurt tarafından tişört baskısı yaparak katılan 93 mezunlarında dağıttı.    Başkan İhsan Koçak, yaptığı açıklamada, “Bu sene buluşmalarımızın beşincisi düzenledik. Artık çok daha güçlü bir bağımız oluştu, bir aile gibiyiz. Umuyoruz ki bu arkadaşlığımız birlikteliğimiz hep devam eder, çocuklarımızda bu dostluklarımızı ve arkadaşlıklarımızı devam ettirirler” dedi.    Oltu cağ kebabı yiyip semaver çayı içen 93 mezunları programın ikinci gününde Şavşat ilçesi Karagöl’ü gezdiler.    Mezunlar bir yıl sonra buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu Lisesi 1993 yılı mezunları beşinci buluşmalarını Oltu Obayayla Kütüklü Göl’de gerçekleştirdiler.   
  Sınıf Başkanı İhsan Koçak, Başkan Yardımcısı Korkmaz Özdoğan ve Oltu’da ki diğer öğrencilerin birlikte organize ettikleri buluşma programında renkli görüntüler yaşandı. 


  Her yıl iki günlüğüne bir araya gelen 93 Oltu Lisesi Mezunları doğa harikası olan Kütüklü Göl  mesire alanında bir araya geldiler. Bir çok anının paylaşıldığı Kütüklü Göl’de mezunlar 26 yıl önce çocukluktaki oynanan yöresel orta oyunlarını yeniden oynadılar. 26 yıl önce okulda yaptıkları yaramazlıkları ve o yıllarda acısını htikleri  sopaları tatlı birer anı olarak anlatılar. 


  Geçtiğimiz sene yapılan buluşmadaki toplu çekilen resmi mezunlardan Ümit Yeşilyurt tarafından tişört baskısı yaparak katılan 93 mezunlarında dağıttı. 


  Başkan İhsan Koçak, yaptığı açıklamada, “Bu sene buluşmalarımızın beşincisi düzenledik. Artık çok daha güçlü bir bağımız oluştu, bir aile gibiyiz. Umuyoruz ki bu arkadaşlığımız birlikteliğimiz hep devam eder, çocuklarımızda bu dostluklarımızı ve arkadaşlıklarımızı devam ettirirler” dedi. 


  Oltu cağ kebabı yiyip semaver çayı içen 93 mezunları programın ikinci gününde Şavşat ilçesi Karagöl’ü gezdiler. 


  Mezunlar bir yıl sonra buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.