Oltu Narman kara yolu kapandı

İLÇELER 29.06.2019 - 11:30, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu Narman kara yolu kapandı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak yağmur Oltu-Narman yolunu trafiğe kapatırken, zemin kattaki evlere su doldu vatandaşlar mağdur oldu.      Akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sonrası gelen sel sularının etkisi nedeni ile  Oltu-Narman yolu bir buçuk saat trafiğe kapandı. Karayolları ekiplerinin hummalı çalışmalarının ardında Oltu- Narman yolu trafiğe açıldı. Yüzlerce araç kuyruk oluşturdu.    Öte yandan Oltu İlçe merkezindeki Yasin Haşimoğlu Mahallesindeki zemin kattaki evleri sel suları bastı. Vatandaşlar, “Her yağmur sonrası bu çileyi çekiyoruz kimsede bizim bu sorunumuza çözüm bulmuyorlar”  dediler.    70 yaşındaki Hösna Özdemir kimsesiz olduğunu belirterek, “Evim eşyalarım battı. Yetkililer lütfen bana yardım edin” dedi.    Evine su dolan Kadir Akyüz ise, “Bu üçüncü kez evime su doluyor, Artık usandık lütfen yetkililer bir an önce bir çözüm bulun” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak yağmur Oltu-Narman yolunu trafiğe kapatırken, zemin kattaki evlere su doldu vatandaşlar mağdur oldu.   


  Akşam saatlerinde yağan sağanak yağmur sonrası gelen sel sularının etkisi nedeni ile  Oltu-Narman yolu bir buçuk saat trafiğe kapandı. Karayolları ekiplerinin hummalı çalışmalarının ardında Oltu- Narman yolu trafiğe açıldı. Yüzlerce araç kuyruk oluşturdu. 


  Öte yandan Oltu İlçe merkezindeki Yasin Haşimoğlu Mahallesindeki zemin kattaki evleri sel suları bastı. Vatandaşlar, “Her yağmur sonrası bu çileyi çekiyoruz kimsede bizim bu sorunumuza çözüm bulmuyorlar”  dediler. 


  70 yaşındaki Hösna Özdemir kimsesiz olduğunu belirterek, “Evim eşyalarım battı. Yetkililer lütfen bana yardım edin” dedi. 


  Evine su dolan Kadir Akyüz ise, “Bu üçüncü kez evime su doluyor, Artık usandık lütfen yetkililer bir an önce bir çözüm bulun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.