Oltu T tipi cezaevinde intihar

İLÇELER 19.04.2022 - 14:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Oltu T tipi cezaevinde intihar

 Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu T tipi ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan cinsel istismar suçundan 20 yıl civarında cezasın olan Özcan B.  kendini asarak intihar etti.      Oltu T tipi ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan Özcan B isimli Şahıs sabah saatlerinde kendisini asması sonucu ölü bulundu.    Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.    Olay intihar olarak değerlendirilirken otopsi  işlemleri sonrası cenazenin ailesine teslim edileceği bildirildi. 

 Erzurumsonhaber / Erzurum - Oltu T tipi ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan cinsel istismar suçundan 20 yıl civarında cezasın olan Özcan B.  kendini asarak intihar etti.   


  Oltu T tipi ceza infaz kurumunda hükümlü olarak bulunan Özcan B isimli Şahıs sabah saatlerinde kendisini asması sonucu ölü bulundu. 


  Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 


  Olay intihar olarak değerlendirilirken otopsi  işlemleri sonrası cenazenin ailesine teslim edileceği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.